То и мойте ме караха да ставам лекар щото баща ми е такъв ама им казах,че живота си е мой и ако трябва ще изкарвам 200 лв ама ще работя и ще уча нещо,което ми харесва........Мойта учителка по история веднъж каза:Съществуват две неща,които никога не трябва да правиш:1.Да правиш секс докато си пиян;2.Да работиш,нещо,което не харесваш,колкото и добри пари да изкарваш......geryto написа:да ви призная честно вашата искреност хора ме накара да се замисля.. страшно много обичам философията и дори в 10 клас учителя ми предложи да ходя при него на уроци за олимпиадата.. защото ако се представиш добре те приемали автоматично и т.н. .. и знаете ли защо се отказах - защото родителите ми толкова години буквално са ми набивали в главата как трябва да уча икономика и т.н. .. но сега като заговорихте за философия направо да ви призная страшно ми се иска да я уча.. но ме е страх, че след това няма да има с какво да се занимавам..![]()
Философия....... о 0
Модератор: Boromir
- geryto
- В началото бе словото
btw.. гледам, че картинката ти е от the corpse bride дали да не завием към философията..
)))))
Последно промяна от geryto на 30 Юли 2006, 16:01, променено общо 1 път.
"You miss 100% of the shots you never take."
Много исках да уча 3 неща-медицина,психология и философия
но понеже и трите е невъзможно намерих нещо по което страшно се амбицирах,невероятно ми хареса програмата и изучаваните предмети,освен това винаги ще има работа и има невероятни възможности за развитие особено в Холандия,Германия и т.н,а и обединява и 3-те ми желания-това е Специална педагогика
Нещо което се учи само с любов и желание-иначе не става

Някой живеят по правилата,други ги правят!Do something memorable!
-
m_tz
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
хей, че интересно било тука;) аз да се изкажа: много искам да следвам философия и/или психология, но чак като второ (или трето??!!) висше, ако мога да си го позволя, заради самото следване!! иначе учителка по философия/етика/.. не ми се става..но е ясно, че хората, следвали философия, имат.............."по-философски поглед към живота"?? хаха
за обща култура е супер..но малко тъжно ми се вижда да нямаш друго висше образование..в никакъв случай обаче няма да ти тежи на гърба и да се чудиш "тц как можах да се набутам тука".....както често става с други специалности..

edit: ама corpse bride не е "детско"
и на мен ми направи впечатление аватарът ти, тим бъртън ми е любимият режисьор 
edit: ама corpse bride не е "детско"
Последно промяна от m_tz на 30 Юли 2006, 15:57, променено общо 1 път.
(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him gain world domination.
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him gain world domination.
Ауууу невероятни са!!!!!Не знаеш колко го обичам това детско!!!!!!Ама ми се искаше Виктор да си остане с Емили,нищо,че е мъртваgeryto написа:разбира се, че съм го гледала.. даже няколко пътиdormouse написа:Гледала си детското?!Тва е най-якото нещо,което е правено на света!!!!!Как го намираш?![]()
много е готино как цветовете са в света на мъртвите, нали?
и тезе скелетчета са много готини
KEDI браво,че си намерила нещо да учиш с удоволствие