Екология vs. Агрономство

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
extazyman
В началото бе словото

Екология vs. Агрономство

Мнение от extazyman »

Чакам мнението ви . Защото аз се колебая още а то времето си тече ?

Съвет :roll: ?????
Аватар
Мая
В началото бе словото

Мнение от Мая »

за мен лично - екология

все пак различни неща се учат в тези специалност,погледни им учебните планове и сам прецени дали искаш да ги учиш и дали после искаш да работиш по тая специалност :)
Изображение
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Твърдо за Агрономство,в селското стопанство е бъдещето,само да ми се занимаваше с икономики щях да се шибна в УНСС :!:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

Нито едно от двете...

И все пак ,ако си самоубиец, от агрономството ще те боли по-малко т.е. "има" :lol: повече перспективи...ако имаш връзки могат да те вземат агроном на митницата,но това става трудно...и е почти невъзможно... :wink: :wink: :wink:
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

екология........не знам какво се учи там ама я асоцирам с природата,а аз обожавам природата :D
Изображение
m_tz
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от m_tz »

и аз предлагам екология...зависи какъв тип човек си де..но помисли дали искаш да работиш в бг или другаде, представи си България след 4-5 години..селското стопанство в никакъв случай няма да процъфти, след като влезем в ЕС!! (което btw ще стане не след 4 месеца, а след поне година и толкова) и в същото време ще имаш възможност (имам предвид по-лесно ще е) да работиш в чужбина и то по специалността си... :roll: при всички положения няма да излезеш от университета с осигурено работно място де;) хубавите неща стават бавно :roll:
(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him gain world domination.
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

m_tz написа:и аз предлагам екология...зависи какъв тип човек си де..но помисли дали искаш да работиш в бг или другаде, представи си България след 4-5 години..селското стопанство в никакъв случай няма да процъфти, след като влезем в ЕС!! (което btw ще стане не след 4 месеца, а след поне година и толкова) и в същото време ще имаш възможност (имам предвид по-лесно ще е) да работиш в чужбина и то по специалността си... :roll: при всички положения няма да излезеш от университета с осигурено работно място де;) хубавите неща стават бавно :roll:
Защо мислиш, че когато влезем в ЕС селското стопанство няма да процъфти. Аз мисля точно обратното. Все пак туризмът и селското стопанство са едни от най-развитите отрасли в България и не виждам причина те да не се развият още, когато страната ни стане членка на ЕС.

Що се отнася до дилемата Екология - Агрономство, не мога да взема отношение.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
m_tz
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от m_tz »

няма, защото ще въведат квоти/ограничения/.. за продукцията и износа и ще стане като френските кравари, които хвърляха млякото на улицата, понеже надвишавали производствените ограничения..или това лято както изкупуваха доматите по 10 ст.
няма начин както сме си малка страна този сектор да тръгне нагоре :? като ни кажат по колко тона еди-какво-си имаме право да произвеждаме--и не повече! никой няма да ни пита дали това случайно не е единствената област, в която наистина можем да предложим нещо особено качествено на европа..лошото е, че хората като цяло получават малко информация относно Промените, които ще настъпят след присъединяването ни към ЕС...и които със затаен дъх очакваме да ни променят живота и държавата до неузнаваемост... :roll:
(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him gain world domination.
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Stark написа:Твърдо за Агрономство,в селското стопанство е бъдещето...
Е айде пък да не е и в екологията :wink:
Според мен зависи кое повече ти се нрави, защото и двете са перспективни :roll: Аз лично бих избрал специалност с традиции - т.е. агрономснтвото, но това си е съвсем лично мнение :roll:
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
extazyman
В началото бе словото

мда

Мнение от extazyman »

Ако съдя по учебните планове има много общи неща но Химията в екологията е доста повече залегнала в учебния план заразлика от агрономството не че това е определящо но може в моя избор да се намеси "любовта" ми към Химията . МММММда То така или иначе скоро ще се избира и още как :wink:
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”