Нито сме първите, нито последните..какво толкова?
Темата по география
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
The_Snake`
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ами аз за СУ въобще не се бях интересувала какво се е падало минали години и т.н. Даже сега преди основния изпит разгледах и конспекта, просто хич не ми е приоритет този университет, но все пак ако стане така че не ме класират нищо в УНСС - няма как ще запиша тука, пък после ще опитам да се прехвърля 
- OX/\\-OB
- В началото бе словото
- Специалност: туризъм
Абе, трейс, стига с т'ва натъртване за УНСС и "безприоритетния" СУ
поне 9085493058 пъти го има в тая тема
Между другото една девойка в нашата аудитория така грубо я хванаха да преписва , че другите сигурно са си изяли пищовите от ужас...Аз съм мн слаба на пробния...а сега темата беше добра за повечето кандидати и сред всичките очаквани шестици просто не знам
как ще
се класирам:(
Между другото една девойка в нашата аудитория така грубо я хванаха да преписва , че другите сигурно са си изяли пищовите от ужас...Аз съм мн слаба на пробния...а сега темата беше добра за повечето кандидати и сред всичките очаквани шестици просто не знам
как ще
В чужди обувки
.....не акай!!!!!!!!!!
:D:D:D
.....не акай!!!!!!!!!!
еми стискай палци да се изнесат към УНСС. А иначе и аз в 8 клас си изядох пищова по математика, ама това е друга темаOX/\-OB написа:Абе, трейс, стига с т'ва натъртване за УНСС и "безприоритетния" СУпоне 9085493058 пъти го има в тая тема
![]()
как ще
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
А,"туристка" не ти ли се става ?treisy написа:Това си е хуманитарен университет - виж журналистиката и правото, PR, Публичната администрация и прочие са ненадминати - ама аз не ща да стана учителка по география
Специалистите,специалност "География",в другите страни имат широко поле за изява,за тук нещата наистина опират до учителството,но уменията,които придобиваш съвсем не те ограничават и другите алтернативи няма да закъснеят,пък и влизаме в ЕС..
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
...
До мене едно момче и едно момиче преписаха най-безцеремонно от едни и същи пищови...

хехехе по повод на преписването..една м,оя съ4ени4ка само 4е бе6е на изпита в УНСС бе6е седнала до/т,е най-близкото място /една нейна приятелка от курса им и понеже мойта съу4ени4ка не знае6е Северен Централен район е успяла да препи6е вси4ко от съседката й.Понеже листата моми4ето си ги слагало на куп4инка в по-голяма близост до съу4ени4ката ми и така..... но пък в крайна сметка има 4.10 
Еми и мой приятел преписа от мен по същия начин. Работите ни бяха почти 1:1 само дето той има с 50 стотни по-малкоJoanna_87 написа:хехехе по повод на преписването..една м,оя съ4ени4ка само 4е бе6е на изпита в УНСС бе6е седнала до/т,е най-близкото място /една нейна приятелка от курса им и понеже мойта съу4ени4ка не знае6е Северен Централен район е успяла да препи6е вси4ко от съседката й.Понеже листата моми4ето си ги слагало на куп4инка в по-голяма близост до съу4ени4ката ми и така..... но пък в крайна сметка има 4.10