Помогнете!
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Помогнете!
За италианската филология приемат 20 моми4ета а 30 имат по-висока оценка от моята според вас възможно ли е 10 от тях да се запи6ат друга специалност и да ме приемат на трето класиране за6тото трябва да реша дали да рискувам и да го из4акам или да се запиша във ВТУ кадето ще ме приемат но няма да е това разбира се аз сум си виновна 4е изкарах 3 и 40 на италианския а сега тая глупави и напразни надежди 
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Има варианти.10 човека са преди теб.Една част може да се откажат от филологията (да запишат друга),други да кандидатстват и с други предмети и да не използват оценката,трети да я използват,но в комбинация с география или история и така..на ръба си , успех.
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
-
Vernal_Equinox
- В началото бе словото
-
Assasiyah
- Драскач
- Обратна връзка:
Цвети, никой не може да ти каже със сигурност! Освен ако не издириш всеки един от хората преди теб и не го попиташ какви са му намеренията.
Това е един от гадните моменти - когато дойдат класиранията и трябва да взимаш супер важни решения на прима виста. Аз също скоро съвсем ще се паникьосам, защото ще трябва да решавам къде да депозирам дипломата си, най-вероятно без да е сигурно дали ще достигна изобщо до желаната специалност.
При историците тази година по всичко личи че балът няма да падне почти никак след първото класиране.
При историците тази година по всичко личи че балът няма да падне почти никак след първото класиране.
- sunbreeze
- Постоянно присъствие
Добре де, има и един друг вариант. Поне аз до тоя извод стигнах.
Значи записвате се в унито, където сте приети първо класиране, депозирате там дипломи, плащате си паричките и т.н. Изведнъж обаче става някакво чудо и ви приемат в СУ. Еми отивате в уни-то, където сте се записали, отказвате се и те си ви връщат дипломата и 80%-90% от внесената такса. След това отивате и се записвате в СУ. Така не може ли? Вярно, че се губат някакви пари, ама е по-добре от възможността да не учиш никъде...
Значи записвате се в унито, където сте приети първо класиране, депозирате там дипломи, плащате си паричките и т.н. Изведнъж обаче става някакво чудо и ви приемат в СУ. Еми отивате в уни-то, където сте се записали, отказвате се и те си ви връщат дипломата и 80%-90% от внесената такса. След това отивате и се записвате в СУ. Така не може ли? Вярно, че се губат някакви пари, ама е по-добре от възможността да не учиш никъде...
-
The_Snake`
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ако си си депозирал дипломата в даден университет може да си я изтеглиш едва след 20 Август когато повечето класирания в повечето унивеситети са минали. Така е поне в в тези за които аз сам се интересувал.sunbreeze написа:Добре де, има и един друг вариант. Поне аз до тоя извод стигнах.