Темата по география

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
OX/\\-OB
В началото бе словото
Специалност: туризъм

Мнение от OX/\\-OB »

Чакане за резултати -> напрежение -> търсене на начин за успокояване на нервите-> развиване на зависимости (алкохолизъм, наркомании,ежедневно и постепенно унищожаване на учебниците на клада) :wink:

Нито сме първите, нито последните..какво толкова?
В чужди обувки

.....не акай!!!!!!!!!! :D:D:D:D
The_Snake`
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от The_Snake` »

Аз разчитах че тая тема е пускана миналата година и не я четох много много. И резултата е на лице - бях 1 от първите излезли.
Сега ще седя на тръни докато излязат класиранията щото ще разчитам на пробния .
Аватар
treisy
В началото бе словото

Мнение от treisy »

Ами аз за СУ въобще не се бях интересувала какво се е падало минали години и т.н. Даже сега преди основния изпит разгледах и конспекта, просто хич не ми е приоритет този университет, но все пак ако стане така че не ме класират нищо в УНСС - няма как ще запиша тука, пък после ще опитам да се прехвърля :roll:
Аватар
OX/\\-OB
В началото бе словото

Мнение от OX/\\-OB »

Абе, трейс, стига с т'ва натъртване за УНСС и "безприоритетния" СУ :roll: поне 9085493058 пъти го има в тая тема :lol:

Между другото една девойка в нашата аудитория така грубо я хванаха да преписва , че другите сигурно са си изяли пищовите от ужас...Аз съм мн слаба на пробния...а сега темата беше добра за повечето кандидати и сред всичките очаквани шестици просто не знам
как ще
се класирам:(
В чужди обувки

Аватар
treisy
В началото бе словото

Мнение от treisy »

OX/\-OB написа:Абе, трейс, стига с т'ва натъртване за УНСС и "безприоритетния" СУ :roll: поне 9085493058 пъти го има в тая тема :lol:

Между другото една девойка в нашата аудитория така грубо я хванаха да преписва , че другите сигурно са си изяли пищовите от ужас...Аз съм мн слаба на пробния...а сега темата беше добра за повечето кандидати и сред всичките очаквани шестици просто не знам
как ще
се класирам:(
еми стискай палци да се изнесат към УНСС. А иначе и аз в 8 клас си изядох пищова по математика, ама това е друга тема :lol: А СУ наистина е безпреспективен ако кандидатстваш само с география. Това си е хуманитарен университет - виж журналистиката и правото, PR, Публичната администрация и прочие са ненадминати - ама аз не ща да стана учителка по география :wink:
Аватар
OX/\\-OB
В началото бе словото

Мнение от OX/\\-OB »

че кой иска? :lol: ПОвечето са с втори предмет английски.. :drunken: тъй че нека си страдаме спокойно..
В чужди обувки

Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

treisy написа:Това си е хуманитарен университет - виж журналистиката и правото, PR, Публичната администрация и прочие са ненадминати - ама аз не ща да стана учителка по география :wink:
А,"туристка" не ти ли се става ? :oops:

Специалистите,специалност "География",в другите страни имат широко поле за изява,за тук нещата наистина опират до учителството,но уменията,които придобиваш съвсем не те ограничават и другите алтернативи няма да закъснеят,пък и влизаме в ЕС..
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
wazzz
В началото бе словото
Обратна връзка:

...

Мнение от wazzz »

До мене едно момче и едно момиче преписаха най-безцеремонно от едни и същи пищови... :roll:

:evil:
Аватар
hamann
В началото бе словото

Мнение от hamann »

А пък на един до мен му диктуваха на някаква слушалка! И пича не си мръдна лявата ръка от ухото. :twisted:
Ще умрат всички с изключение на Лили Иванова и Дънкан Маклауд!!!
Аватар
treisy
В началото бе словото

Мнение от treisy »

Ми който може го прави, който не може се дави :lol:
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

хехехе по повод на преписването..една м,оя съ4ени4ка само 4е бе6е на изпита в УНСС бе6е седнала до/т,е най-близкото място /една нейна приятелка от курса им и понеже мойта съу4ени4ка не знае6е Северен Централен район е успяла да препи6е вси4ко от съседката й.Понеже листата моми4ето си ги слагало на куп4инка в по-голяма близост до съу4ени4ката ми и така..... но пък в крайна сметка има 4.10 :twisted:
Аватар
treisy
В началото бе словото

Мнение от treisy »

Joanna_87 написа:хехехе по повод на преписването..една м,оя съ4ени4ка само 4е бе6е на изпита в УНСС бе6е седнала до/т,е най-близкото място /една нейна приятелка от курса им и понеже мойта съу4ени4ка не знае6е Северен Централен район е успяла да препи6е вси4ко от съседката й.Понеже листата моми4ето си ги слагало на куп4инка в по-голяма близост до съу4ени4ката ми и така..... но пък в крайна сметка има 4.10 :twisted:
Еми и мой приятел преписа от мен по същия начин. Работите ни бяха почти 1:1 само дето той има с 50 стотни по-малко :roll:
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

да същата работа//... едната има 4.10 другата 4.60
Аватар
treisy
В началото бе словото

Мнение от treisy »

хахах те май са разбрали кой от кой е преписвал :lol: :lol:
Аватар
visez