1-во класиране - УСЛОВИЯ!

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
barlow
В началото бе словото

Мнение от barlow »

Здравейте, имам следния въпрос.
В момента съм с бал 28,50 и съм момче, надявам се, той да ми стигне за информатика от първо класиране. Искам да попитам, ако например има човек с много висок бал, който е писал да кажем
1. Софтуерно Инженерство
2.Компютърни науки
3.Информатика

и да кажем му стига бала за СИ, той участва ли в 1 класиране за другите специалности, или не ?
Аватар
Free`your`mind
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Free`your`mind »

Логично е, че не! Той заема само едно място в специалността Софтуерно Инженерство, останалите специалности са без значение!
Аватар
Picklenose
От дъжд на вятър

Мнение от Picklenose »

отговорете на tedi защото и на мен не ми са много ясни май нещата :roll:
why don't you go outside and .... yourself?!
Аватар
Free`your`mind
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Free`your`mind »

tedi, ако искаш да продължиш във второ класиране на даден университет, надявайки се за специалност на по-предно желание, ти трябва да депозираш дипломата си в съответния университет. По този начн няма начин да продължиш в друг университет, тъй като вече си дал/а дипломата вече на едно място.
За да потвърдиш участието си във второто класиране, задължително се ходи до София, попълват се разни документи, които обаче не е задължително да се подадат лично, което означава, че може някой твой познат или роднина да направи, но трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО някой да отиде в определените срокове и да заяви желанието ти за участие във второ класиране, иначе губиш и мястото в специлаността, която си приет/я от първо класиране! Единствено не е нужно да подаваш документи за второ класиране, ако на първото не си приет/а в никоя специалнст, която си писал/а. По този начин автоматично отиваш на второ класиране!
Дано съм била изчерпателна и съм обяснила добре ;)
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

А в коя зала, етаж и т.н. на ректората трябва да се запишем ?
Аватар
Sally
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Sally »

Добре, а, ако след като съм си депозирала дипломата и участвам във второ класиране, но по някаква причина реша да не се запиша в СУ, ще ми върнат дипломата, нали?:)))
the_golden_whistle
В началото бе словото

Мнение от the_golden_whistle »

Ами по-скоро не! В декларацията, която попълваш, според мен се казва, че депозирайки дипломата си, ти ще се запишеш да учиш в СУ. И ако не се запишеш, не съм убеден, че ще ти върнат дипломата! Поне със сигурност не преди да приключи записването във всички български университети!
Аватар
Sally
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Sally »

Tъпо
vins
В началото бе словото

Мнение от vins »

Според мен ще ти еърнат дипломата, но ще си загубош всякакво пшраво да учиш в СУ за тази година, защото ще освободят твоето място за 3-то класиране. Те ако не ти върнат дипломата, няма да има такива, които да се откажат от специаността си и няма да има смисъл от 3-то класиране. Поне аз така си го предствям.
Аватар
Sally
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Sally »

Ами и аз така си го представях, ще се поразровя:))
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

repi-s-lychec написа:А парите предварително трябва да си ги внесъл по сметката на унито или пак си има каси вътре?
има каси и в Ректората... по-скоро каса (ед.ч.), доколкото си спомням :lol:
Azrael
В началото бе словото

Мнение от Azrael »

А по факултетите няма да има така ли? Каси де;)
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Да питам, при записването нужно ли е да носиме удостоверение от личния лекар? Защото гледам че при записване в УНСС трябва да се носи, а тука и в справочника никъде не пише.
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

щом не са написали, че искат предварително, ако посмеят да поискат, ще ги пратя да си го търсят от личната ми лекарка 8)
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

the_golden_whistle написа:Ами по-скоро не! В декларацията, която попълваш, според мен се казва, че депозирайки дипломата си, ти ще се запишеш да учиш в СУ. И ако не се запишеш, не съм убеден, че ще ти върнат дипломата! Поне със сигурност не преди да приключи записването във всички български университети!
АБе кви са тия глупости бе..Как ще е задължително да се записвам да уча в СУ и нямало да ми върнат дипломата..това никъде не го пише!
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”