1-во класиране - УСЛОВИЯ!
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Здравейте, имам следния въпрос.
В момента съм с бал 28,50 и съм момче, надявам се, той да ми стигне за информатика от първо класиране. Искам да попитам, ако например има човек с много висок бал, който е писал да кажем
1. Софтуерно Инженерство
2.Компютърни науки
3.Информатика
и да кажем му стига бала за СИ, той участва ли в 1 класиране за другите специалности, или не ?
В момента съм с бал 28,50 и съм момче, надявам се, той да ми стигне за информатика от първо класиране. Искам да попитам, ако например има човек с много висок бал, който е писал да кажем
1. Софтуерно Инженерство
2.Компютърни науки
3.Информатика
и да кажем му стига бала за СИ, той участва ли в 1 класиране за другите специалности, или не ?
- Free`your`mind
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- Picklenose
- От дъжд на вятър
- Free`your`mind
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
tedi, ако искаш да продължиш във второ класиране на даден университет, надявайки се за специалност на по-предно желание, ти трябва да депозираш дипломата си в съответния университет. По този начн няма начин да продължиш в друг университет, тъй като вече си дал/а дипломата вече на едно място.
За да потвърдиш участието си във второто класиране, задължително се ходи до София, попълват се разни документи, които обаче не е задължително да се подадат лично, което означава, че може някой твой познат или роднина да направи, но трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО някой да отиде в определените срокове и да заяви желанието ти за участие във второ класиране, иначе губиш и мястото в специлаността, която си приет/я от първо класиране! Единствено не е нужно да подаваш документи за второ класиране, ако на първото не си приет/а в никоя специалнст, която си писал/а. По този начин автоматично отиваш на второ класиране!
Дано съм била изчерпателна и съм обяснила добре
За да потвърдиш участието си във второто класиране, задължително се ходи до София, попълват се разни документи, които обаче не е задължително да се подадат лично, което означава, че може някой твой познат или роднина да направи, но трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО някой да отиде в определените срокове и да заяви желанието ти за участие във второ класиране, иначе губиш и мястото в специлаността, която си приет/я от първо класиране! Единствено не е нужно да подаваш документи за второ класиране, ако на първото не си приет/а в никоя специалнст, която си писал/а. По този начин автоматично отиваш на второ класиране!
Дано съм била изчерпателна и съм обяснила добре
-
the_golden_whistle
- В началото бе словото
Според мен ще ти еърнат дипломата, но ще си загубош всякакво пшраво да учиш в СУ за тази година, защото ще освободят твоето място за 3-то класиране. Те ако не ти върнат дипломата, няма да има такива, които да се откажат от специаността си и няма да има смисъл от 3-то класиране. Поне аз така си го предствям.
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
- Mo'Nique
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
щом не са написали, че искат предварително, ако посмеят да поискат, ще ги пратя да си го търсят от личната ми лекарка 
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
- ra4e^f
- Форумно зомби
АБе кви са тия глупости бе..Как ще е задължително да се записвам да уча в СУ и нямало да ми върнат дипломата..това никъде не го пише!the_golden_whistle написа:Ами по-скоро не! В декларацията, която попълваш, според мен се казва, че депозирайки дипломата си, ти ще се запишеш да учиш в СУ. И ако не се запишеш, не съм убеден, че ще ти върнат дипломата! Поне със сигурност не преди да приключи записването във всички български университети!