Доволни ли сте от колегите си?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Sonia_nik
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
;-)
Аз също съм си мноооого доволна от колегите и колежките.Страхотни хора са(99,9% от тях).И става голямо шоу. 
Budi 4ovek,a ne 4ove4e.Givei,no nikoga ne tlei.I ako moge6 smei se na sudbata,za da ne moge tj da ti se smeii!!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
И по-малко да са...хмммм, имам преки наблюденияpeterdi написа:Е то няма начин да си паснеш еднакво с всички - във всяка група от над 4-5 човека е така...sientelo написа:Горе долу съм доволна,обаче винаги има хора с хоито си пасваш повече,както и такива които въобще не можеш да понасяш !
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
-
penka_agova
- В началото бе словото
- Polita
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
За моите колеги мога да кажа... че са свестни. Като изключим едно просто, грозновато чадо, което разваля цялата картинка и плете интриги между хората. Такива ли се раждат във Варна (нищо против града, просто се чудя)? И все пак добре знаеме какво се случва с тези индивиди накрая, налье?! :whax:
Бог е дал на човека две уши и една уста, за да слуша повече и да говори по-малко.