Ако си кандидат за Факултета по Журналистика - идвай тука :)

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
feather
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от feather »

Трябва да си го взела. Сиреч - двойка не ти върши работа. ;)
Чух информация от квесторите за излизане на резултатите в четвърътк. Туй то.
Ани_87
От дъжд на вятър

Мнение от Ани_87 »

Хмм мани ти аз даэе чух и за деня на устния-пак от квесторка!!!
Аватар
Ronia
В началото бе словото

Мнение от Ronia »

Готина темичка! Това ме кефи на СУ, че темите по журналистика ги дават някви супер обширни и можеш да пишеш за хиляди неща и да развихриш яко журналистическото си въображение! :lol:
Дано всички са оцелели! :wink:
Не разбирате ли, момчета,
каква е мойта цена!
Тя е ниска за летните плажове
и висока за ваш'те сърца!
Аватар
Mandalay
В началото бе словото

Мнение от Mandalay »

Ronia написа:Готина темичка! Това ме кефи на СУ, че темите по журналистика ги дават някви супер обширни и можеш да пишеш за хиляди неща и да развихриш яко журналистическото си въображение! :lol:
Не, че се заяждам, но едва ли е хубаво да си развихряш въображението, ако си журналист... освен, ако не пишеш в някой жълтур:)
TheRedEye
В началото бе словото

Мнение от TheRedEye »

темата тази година в СУ не беше лоша, биха могли да се пишат доста неща, аз специалност имах доста идейки, като я чух каква е, но жалко, че не успях да стигна до там, е.. за това пък май ще се учи в УНСС. Какво да правиш :)
Аватар
SepulTeraHead
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от SepulTeraHead »

ugly_girl написа:Имам въпрос-сега последноколко трябва да имам на писмения че да ме допуснат за устен??И някой знае ли кога ще се разберат тези резултати?
Миналата година пак не бяха напислаи никакъв праг за след писмения по журналистика, но на самия устен изпит казаха на тези с под 3:50 да си ходят, за да не им били губели времето.
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

.

Мнение от Dani »

то попринцип с 3.50 е малко вечроятно да влезеш.в унсс трябва на писмения да имаш от 4 нагоре,така че и тук сигурно ще е горе-долу толкова.само може да гадаем
Аватар
hristina_vh
От дъжд на вятър

Мнение от hristina_vh »

А имате ли някаква представа кога ще излезнат резултатите?
Живей на ръба, но недей да падаш :)
Аватар
Ronia
В началото бе словото

Мнение от Ronia »

Mandalay написа:
Ronia написа:Готина темичка! Това ме кефи на СУ, че темите по журналистика ги дават някви супер обширни и можеш да пишеш за хиляди неща и да развихриш яко журналистическото си въображение! :lol:
Не, че се заяждам, но едва ли е хубаво да си развихряш въображението, ако си журналист... освен, ако не пишеш в някой жълтур:)
И аз не искам да прозвучава като заяждане! Ясно е, че журналиста трябва да се придържа строго към фактите и да не си измисля разни работи!"Жълтурите" са гадна работа. Те въобще не са проява на каквато и да е журналистика, а на печелбарство и воайорство! НО ако си журналист без въображение, няма смисъл въобще да се захващаш! :lol:
Не разбирате ли, момчета,
каква е мойта цена!
Тя е ниска за летните плажове
и висока за ваш'те сърца!
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

.

Мнение от Dani »

никъде не мога да намеря темите от устния по журналистика в УНСС от предни години.някой има ли представа какви са били?
Аватар
treisy
В началото бе словото

Re: .

Мнение от treisy »

дани написа:никъде не мога да намеря темите от устния по журналистика в УНСС от предни години.някой има ли представа какви са били?
ами те на всеки задават различни въпроси доколкото знам аз :roll: Няма точно определена тема...по по-актуалните въпроси и така :wink:
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

.

Мнение от Dani »

да де, но за СУ въпросите можеш да ги намериш.а за УНСС - не.но наистина би трябвало да са подобни
Ани_87
От дъжд на вятър

Мнение от Ани_87 »

Ама аз знам че на всеки един и същи въпроси задават само че малко по по-различен начин :roll: Иначе че най-нашумелите теми да, само да не ни закопаят с нещо гадно,че да почна да мъцам там и да се черва :?
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Няма гадни теми - има актуални новини. Ако ги следиш, няма да ..."мъцаш..." ( КАКВА, ЗА БОГА, Е ТАЗИ ДУМА??? :) :) ) Успех!
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Ани_87
От дъжд на вятър

Мнение от Ани_87 »

Амиии българска е тази дума :!: Поне в моя речник присъства не знам за твоя :wink: За мене има гадни теми, върху които нямам желание и не бих искала да говоря!!! Разбира се ако се налага няма начин!!!Все пак мерси успех и от мен на всички :wink:
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”