Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
хора какво го мислите толкова....каквото било било....нищо вече не може да се промени...можеш да си мислиш че си написал всичко и пак да имаш 2...така че и да го мислите и да не го мислите....какво ще промените...настроението на проверяващия, може би
flyhouse написа:Ще поживеем, ще видиме. И аз мисля че заглавието на темата беше подвеждащо и чак като бях изписал за славяни и българи се замислих дали не съм сгрешил, но беше късно вече.
Споко бе хора, самата г-жа Каймакова каза, че в темата трябва да фигурира всичко за развитието на славяни и прабългари до VII в.
flyhouse написа:Ще поживеем, ще видиме. И аз мисля че заглавието на темата беше подвеждащо и чак като бях изписал за славяни и българи се замислих дали не съм сгрешил, но беше късно вече.
Колко "късно" е било... Правиш всичко възможно,питаш квесторите длаи можеш да задраскаш цели пасажи ,дали може да ти дадат други листа само за увода и част от това,което си написал за славяните и българите..правиш всичко възможно.Зависи колко време ти е оставало
Еми какво толкова, имам си добра оценка от предварителния а и по инглиш също бях, затова сметнах да порискувам, защото това след славяни и българи ми е 5 странички.
Споко бе хора, самата г-жа Каймакова каза, че в темата трябва да фигурира всичко за развитието на славяни и прабългари до VII в.
Това за г-жа Каймакова ми хареса
Хахаха, Каймакова, хахахаха!
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
нямазначение написа:А иначе се надявам искрено Joker да не е избрал ника си случайно.
Ако постъпиш като историк и случайно ми погледнеш времето на регистрацията, ще забележиш, че няма много общо с КСК!
Все пак съм само Joker, а не Istorika или AKADEMIKA и слава Богу! Всъщност наистина нямазначение!