Изпита по английски
Модератор: Boromir
-
kravhimikat
- В началото бе словото
/grinJoker написа:Ами тогава учи македонска филология, че да видиш какъв е ужас!
Веднъж една тяхна филоложка ми обясняваше, че надписът "слаткарница" не бил грешен, щото пишели, както говорели, пък аз веднага й показах надпис "Охрид" и тя доста се сконфузи...
Това е един достоен западен език с корени от около 2400 години назад.
Измислил го е Буцефал, щото е с две глави и затова е много умен!
Грешно е мнението, че еизмислен от Блаже Конески и Блаже Ристоски!
Не че съм от типа "всички македонци са българи", но пък и те като започнат с глупостите...
хехе,каквото и да уча,докато започна половината ми нерви ще са изчезнали по време на кск-то...всеки път като си рефрешвам персоналната информация се разтрепервам.знам,че не трябва да е така и по принцип мога да се контролирам,обаче щом и мойте нерви вече не издържат,представчм си какво им е на по-лабилните...
освен да си спретнем едно среднощно-денонощно нет купонче друг изход не виждам...eli_girl написа:хехе,каквото и да уча,докато започна половината ми нерви ще са изчезнали по време на кск-то...всеки път като си рефрешвам персоналната информация се разтрепервам.знам,че не трябва да е така и по принцип мога да се контролирам,обаче щом и мойте нерви вече не издържат,представчм си какво им е на по-лабилните...
пожелай тогава успех на детето от мое име и приятна вечер на всички чакащи
махам се от пред писито, защото все още държа на психическата си стабилност
да можеше някоЙ /ееееех, това фонетично съответствие/ да разпрати смс-чета, когато излязат резултатите, цена нямаше да има 
Последно промяна от vague на 28 Юли 2006, 16:28, променено общо 1 път.
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Я кажи с историята в това отношение как са нещата?Joker написа:Ще има много рев със сигурност, щото от комисията не са съвсем доволни от резултатите, ама те никога не са били! Знаете, че двойките винаги трептят около 50%. Сега ще са малко по-малко, ама много малко по-малко. Вие сигурно не сте сред тях, тъй че споко! Идете на дискотека, а утре на плаж!