Изпита по английски

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: Ами тогава учи македонска филология, че да видиш какъв е ужас! 8) Веднъж една тяхна филоложка ми обясняваше, че надписът "слаткарница" не бил грешен, щото пишели, както говорели, пък аз веднага й показах надпис "Охрид" и тя доста се сконфузи... :oops: Това е един достоен западен език с корени от около 2400 години назад. :shock: Измислил го е Буцефал, щото е с две глави и затова е много умен! :roll: Грешно е мнението, че еизмислен от Блаже Конески и Блаже Ристоски! :evil:
kravhimikat
В началото бе словото

Мнение от kravhimikat »

Joker написа::lol: Ами тогава учи македонска филология, че да видиш какъв е ужас! 8) Веднъж една тяхна филоложка ми обясняваше, че надписът "слаткарница" не бил грешен, щото пишели, както говорели, пък аз веднага й показах надпис "Охрид" и тя доста се сконфузи... :oops: Това е един достоен западен език с корени от около 2400 години назад. :shock: Измислил го е Буцефал, щото е с две глави и затова е много умен! :roll: Грешно е мнението, че еизмислен от Блаже Конески и Блаже Ристоски! :evil:
/grin
Не че съм от типа "всички македонци са българи", но пък и те като започнат с глупостите...
Аватар
vague
В началото бе словото

Мнение от vague »

Joker написа::lol: Ше чекаш и оро ше играш! 8)
хехе :) ти все едно няма да чакаш, всички сме в кюпа!!!!
eli_girl
Пишете, о, братя

Мнение от eli_girl »

хехе,каквото и да уча,докато започна половината ми нерви ще са изчезнали по време на кск-то...всеки път като си рефрешвам персоналната информация се разтрепервам.знам,че не трябва да е така и по принцип мога да се контролирам,обаче щом и мойте нерви вече не издържат,представчм си какво им е на по-лабилните...
Аватар
vague
В началото бе словото

Мнение от vague »

eli_girl написа:хехе,каквото и да уча,докато започна половината ми нерви ще са изчезнали по време на кск-то...всеки път като си рефрешвам персоналната информация се разтрепервам.знам,че не трябва да е така и по принцип мога да се контролирам,обаче щом и мойте нерви вече не издържат,представчм си какво им е на по-лабилните...
освен да си спретнем едно среднощно-денонощно нет купонче друг изход не виждам...
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

vague написа:хехе :) ти все едно няма да чакаш, всички сме в кюпа!!!!
Яз си изчеках чакалото по-преди! :lol: Сега чекам за брато! 8)
Аватар
vague
В началото бе словото

Мнение от vague »

поне чакането струваше ли си :P
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:roll: Ми не е съвсем тъпо детето, ама не вдява много-много, щото е баш мързеливо! 8) Ако го бяха оставили под мой пълен контрол, да го опердаша два-три пъти, щеше да е друго, ама като е демокрация по света и у нас.. :lol:
eli_girl
Пишете, о, братя

Мнение от eli_girl »

а нормално ли е,че все още няма дори статистика за изпита???????дали ако отида до стената на плача,там вече ще има нещо...???
Аватар
vague
В началото бе словото

Мнение от vague »

пожелай тогава успех на детето от мое име и приятна вечер на всички чакащи :D махам се от пред писито, защото все още държа на психическата си стабилност :) да можеше някоЙ /ееееех, това фонетично съответствие/ да разпрати смс-чета, когато излязат резултатите, цена нямаше да има :P
Последно промяна от vague на 28 Юли 2006, 16:28, променено общо 1 път.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: Ще има много рев със сигурност, щото от комисията не са съвсем доволни от резултатите, ама те никога не са били! Знаете, че двойките винаги трептят около 50%. Сега ще са малко по-малко, ама много малко по-малко. Вие сигурно не сте сред тях, тъй че споко! Идете на дискотека, а утре на плаж!
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Joker написа::lol: Ще има много рев със сигурност, щото от комисията не са съвсем доволни от резултатите, ама те никога не са били! Знаете, че двойките винаги трептят около 50%. Сега ще са малко по-малко, ама много малко по-малко. Вие сигурно не сте сред тях, тъй че споко! Идете на дискотека, а утре на плаж!
Я кажи с историята в това отношение как са нещата?
eli_girl
Пишете, о, братя

Мнение от eli_girl »

откъде знеш,че не са доволни,проверени ли са вече?
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:shock: Проверени са от първи и втори проверител и сега пъхтят арбитрите, защото и за тях се отвори една работа... Дори не им е до бисери! :wink:
eli_girl
Пишете, о, братя

Мнение от eli_girl »

това значи,че има много високи оценки...нз дали да се радвам или да плача:)
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”