Ако си кандидат за Факултета по Журналистика - идвай тука :)

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
treisy
В началото бе словото

Мнение от treisy »

fragile написа:Добра тема. Великите.бг обаче е уникална! Просто велика! Късмет :)
И аз така мисля. Дано са се справили :wink:
FOX
От дъжд на вятър

Мнение от FOX »

Темата е много хубава и не виждам какво се оплаквате.
Може да се пречупи всичко през "Сървайвър", който през есента тръгва по БТВ.
Six billion people in the world... Six billion souls.
And sometimes... all you need is ONE !

Изображение
Ани_87
От дъжд на вятър

Мнение от Ани_87 »

Fox, темата е хубава според тебе!!!На мен лично не ми допадна,а и май никой не се оплаква,ама се пак зависи ти как си я виждаш темата при есетата е доста субективно :wink: Колкото до това за шоуто по нова дето тръгва....хахах повече за шоу си обещах аз да не пиша :shock: В УНСС писах само за Big Brother шоуто и ме резнаха бая :roll: Айде успех на всички :lol:
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Аз пък смятам, че въобще не е нужно да се пише за шоуто. А за ББ в УНСС - НИЩО ОБЩО! Майка ми ме събуди, казвайки ми каква е темата там и първата мисъл ми беше : Оруел, Америка, ЕС. Това е.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Ани_87
От дъжд на вятър

Мнение от Ани_87 »

Емиии браво на тебе миличка :wink: Аз пък не съм толко досетлива и не се сетих нито за Америка,нито за ЕС а още по- малко за книгата!!!Дори и сега не мога да свържа Големият брат с Америка,ама както и да е!!!Явно в мен е проблема :confused2:
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Ънкъл Сам. Същото като братушките от Русия. Едно и също..почти
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

.

Мнение от Dani »

на мен темата днес много ми хареса и ме вдъхдови да пиша :angel5: .дано съм се справила по-добре ,отколкото в унсс.ако трябва да сравня темите от 2-та университета ,днешната беше пъти по-добра!доволна съм-дано и проверяващите! :idea1: :idea1:
Ани_87
От дъжд на вятър

Мнение от Ани_87 »

Честито :wink: Аз не се и надявам!! Щом в УНСС имах 4.50, а повече си я харесах значи тука........сигурно ще е трагедия :(
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

.

Мнение от Dani »

е,нищо не е сигурно ,докато не излязат резултатит!и аз вчера бях доста разочарована,но реших,че ще се боря до край ,защото наистина мисля,че мога!ако пак не съм се справила-е,значи просто не съм за тази специалност!дано ме вземат :roll: :roll: :roll:
Ани_87
От дъжд на вятър

Мнение от Ани_87 »

Дано дано:) а иначе борбата винаги ще си я има то иначе за къде сме :wink: Е точно в момента много ми трябва да се самоубеждавам де, ама иначе си е така :lol: Е ще видим чак другата седмица,но дори и да имам 2- не мисля че не съм за тази специалност само защото на някой не му е харесало есето ми! Но....ще видим, каквото станало-станало :wink:
Аватар
Ef
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Ef »

хм темата на мен ми доапдна - точно това и беше хубавото, че не определяще конкретна посока на мисълта.. може да се пише за мнг неща по нея и мисля, че се е писало по бая различни въпроси.. поне от това, което чух.. :)
аз май за себе си съм доволна, успях да "внедря" нещо интересно и оригинално като идея, надявам се го оценят..

стискам палци..
конкуренцията не е особено голяма..
:))

арееееее въдещи колеги :)
"Лудите, лудите, те да са живи!"
FOX
От дъжд на вятър

Мнение от FOX »

Ани_87 написа:Fox, темата е хубава според тебе!!!На мен лично не ми допадна,а и май никой не се оплаква,ама се пак зависи ти как си я виждаш темата при есетата е доста субективно :wink: Колкото до това за шоуто по нова дето тръгва....хахах повече за шоу си обещах аз да не пиша :shock: В УНСС писах само за Big Brother шоуто и ме резнаха бая :roll: Айде успех на всички :lol:
ОК, съгласен съм с теб. Аз по принцип обичам да пиша есета и затова може би ми се струва хубава тема.
Просто ти дава възможност да пишеш за хиляди неща, а не да се чудиш пет часа дали това да напишеш или нещо друго и в крайна сметка нищо да не се сетиш, което конкретно да отговаря на поставения въпрос.
Дано да имате отлични оценки. :wink:
Six billion people in the world... Six billion souls.
And sometimes... all you need is ONE !

Изображение
Аватар
_kris4eto_
В началото бе словото

Мнение от _kris4eto_ »

така... що се отнася до това дали трябва да се пише за глупавото шоу- мисля, че изобщо не трябва да се върти около него. Едан жена влезе в наш'та зала..май професор да беше, абе не знам! та... започна да приказва някакви неща и по едно време каза, че няма да се оцени добре, ако пишем за единствената асоциация, която се сещаме... и трябва просто да покажем свободно мислене и умение за "оцеляване"... :wink: така, че си правете изводите! и мисля,че тази година в унсс пре**ават много повече, отколкото в СУ.
*Идеята е да останеш в състояние на постоянно напускане, докато винаги пристигаш.Спестява запознанства и сбогувания*
Аватар
feather
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от feather »

_kris4eto_ написа: и мисля,че тази година в унсс пре**ават много повече, отколкото в СУ.
Ха тъй! От твоите уста.. :lol: УНСС - 5.50, СУ - 6.00 :lol:
Това за СУ е пожелателно де. :lol:
Аватар
ugly_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ugly_girl »

Имам въпрос-сега последноколко трябва да имам на писмения че да ме допуснат за устен??И някой знае ли кога ще се разберат тези резултати?
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”