как търсите квартира?

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

baba_minka
В началото бе словото

как търсите квартира?

Мнение от baba_minka »

Моля, споделете своя опит с търсенето на квартира в София. Как търсите/ как сте намирали досега, какви проблеми срещате? Как според вас би трябвало да се уреди целия въпрос с намирането на квартира или съквартиранти?
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Хващам един вестник, харесвам си нещо да отговоря на някакви критерии, които съм си определила и почвам да звъня. Аз лично винаги бързо съм си ги намирала квартирите. Съквартиранти не искам, хазяи - зависи от хазяите, но тъй като с хазяи е по-евтино , съм принудена да се съобразявам и с това. Сега съм в голям апартамент, аз ползвам едната стая, хазяите в другите. Мога да ползвам и кухнята, но тя не ме кефи и рядко правя нещо там. Съквартиранти нямам. За мен беше важно да се разбера с хазяите да нямам проблеми с това,че съпругът ми ще идва и ще остава по 4-5 дни при мен - е, нямах проблем. Нямам проблеми и с късните прибирания (притеснявах се, че може да ги събудя, ала-бала), но те казаха, че и за това няма проблем, така че съм си напълно доволна.До късмет е, защото преди бях при една леля и веднъж една приятелка стоя при мен два дни, нещо се смеехме високо и хазяйката дойде да ми се скара,че сме се хилели много високо, кво било тва и ала-бала... :roll: После ме изгониха, уж щели да правят ремонт...през февруари, мдам...Та така :)
А последния въпрос не го разбарх. Какво има да му се урежда?
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”