За всички кандидат-прависти

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

явор написа:Защото сме най-много 8)
Имам известни съмнения, че сте най-много ;)
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
sivoko
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от sivoko »

EleiN написа: лесната тема по история
точно заради "лесната тема" бала няма да скочи кой знае колко много. Много хора си мислят , че с лесната тема всичко е лесно, но аз не съм на това мнение. От една страна ако темата наистина е лесна, то тогава критериите ще са завишени и ще се наказва за малко. От друга страна кандидатите в стремежа си да изсипят всичко което знаят по темата ще доведе до хаотичност, тафтология и множество правописни грешки. Така , че аз все пак си мисля, че баловете няма да са кой знае колко по високи от минала година. Тогава с "лесна тема" като Априлското въстание и още по лесния Димов баловете би трябвало да гонят трийсетака ....
Аватар
raduslaf
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от raduslaf »

Здравейте не я бях видял тая тема.Аз също съм за право и имам бал 26.50.Ако всичко върви нормално не би трябвало да имам проблем.Ако някой мисли обратното нека ме светне :)
justice [ftbc]
repi-s-lychec
Пишете, о, братя

Мнение от repi-s-lychec »

Балът ми за сега е 27.01, което е с 0.25 стотни повече от минималния бал за момичетата миналата година, но адски много се притеснявам от оценките от редовната сесия и се моля да имам над 5 за лично успокоение.
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

не е ли по ред на записването :roll: може и да бъркам де, с такова впечатление съм останала...а на теб би трябвало да ти стиген, все пак си момче
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

е знам, че ако искаш да си с някой в една група или поток трябва да се запишете заедно :roll: поправете ме ако греша
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
sivoko
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от sivoko »

everyday_ написа: поправете ме ако греша
не грешиш, напълно си права. Ако искаш да си с някой в една група трябва да се запишете заедно за да получите близки факултетни номера. Е трябва да има и малко късмет, защото може да се получи така, че ако двамата получат номера 11 999 и 12 000 , а в едната група номерата свършат на 11 999 а в другата започнат от 12 000, то ще сте в съседни групи.
Аватар
sivoko
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от sivoko »

El_Salvador написа:С други думи, ако ме приемат на Първо класиране и искам да съм в Първи поток с някой друг, трябва да отидем да се запишем рано сутринта на 8 август?
А ако се запишеш с момиче, пак ли ще сте един и същ поток?
Tочно така, ако отидете на 8 - ми в 8.00 сутринта и първи се запишете, ще попаднете в една и съща група. Не се прави разлика м/у момчета и момичета освен ако не си от El Salvador .... :lol:
Аватар
sivoko
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от sivoko »

тъй като никъде не успях да измъкна информация, а в СУ за пореден път се сблъсквам с невежие и незаинтересованост, тук ще поствам сайт на форум за началното обучение по право. Форумът е нов и тепърва ще се развива, да се надяваме,че ще е полезен на всички студенти по право ...
http://legaltheory.web.data.bg/phpbb/index.php
HTMU>SU
В началото бе словото

Мнение от HTMU>SU »

sivoko написа:тъй като никъде не успях да измъкна информация, а в СУ за пореден път се сблъсквам с невежие и незаинтересованост, тук ще поствам сайт на форум за началното обучение по право. Форумът е нов и тепърва ще се развива, да се надяваме,че ще е полезен на всички студенти по право ...
http://legaltheory.web.data.bg/phpbb/index.php
браво, хвала :!:
Аватар
sivoko
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от sivoko »

като стана на въпрос абе не мислите че в СУ се мислят едва ли не за хванали господ за шлифера. Незнам ама аз много сериозно се замислям , като чета из по долните форуми за изпълненията на преподавателите, за невежието на служителите,за невероятно бедния сайт, никъде не успях да намеря програма за обучението по право, изказвания от типа "ами незнам, колежката е отпуск до 28 -ми", а на 28 звъннах а то било 28 - август!! просто какво да ви кажа. Имам чувството , че лежат на стари ларви но ще видим ние тая работа ...
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”