а според теб?
Изпита по английски
Модератор: Boromir
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
-
kravhimikat
- В началото бе словото
Еми Библиотечно-информационни дейности въобще не е лоша специалност, но ако нямаш някакви определени предпочитания към нея е глупаво да я слагаш преди другите, които си писал/a.Ivo_sf написа:Я кажете тъпо ли съм си ги записал специалностите, че много не им разбирам![]()
1 Библиотечно-информационни дейности редовно
2 Социални дейности редовно
3 Публична администрация редовно
4 Английска филология редовно
5 Социология редовно
. . .
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Еми за да я е написал на първо място явно това му се учи
Няма "тъпо" и "не-тъпо" подреждане на специалностите. Всеки си ги слага както му харесват и това е 

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
На мен не ми е забилаphooey написа:Персоналната информация пак заби. Дали не качват оценките![]()

- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Еми то по тази логика каквото и да е написал на 1во място, все няма да е наред...Vaskes написа:Щом пита тъпо ли си ги е написал, явно не е съвсем сигурен, че точно това му се учи

- Swаy
- Пишеща машина
- Специалност: АФ
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Re: re
Какви теми, какви 5 леваpafaka написа:Хех, Цветинка, защо така бе ? Вие момичетата нямате казарма, т.е. няма да се притесняваш че ще ти загуби някой 9 месеца от живота. Т.е. може примерно да си се хванеш някъде продавачка за 1 година да поработиш и през това време да си научиш темите до съвършенство (цяла година все пак). Не мога да разбера защо някое момиче ще влезе какво да е. От какво бягате ? Повечето момчета са така - не щат казарма (и аз не ща де
), айде разбираемо - едни ги е страх, други са глезени, трети са стигнали вече до някъде и не искат да си прецакат нещата заради тея девет месеца (аз например съм програмист и ми се струва че 9 месеца
ще ми прекъснат цялата кариера, не че съм някакъв гений, но последните месеци имам видим напредък и не искам да си го прецакам, както и да е).
За специалностите - може да изпопадате да се хилите ама съм писал Политология (кандидатствах само с английски език, понеже в дипломата ми срещу "Математика" гордо стои оценката ...
... 3.33). Определено най - голямата грешка в живота ми - кой ти мисли в техникума за балове и кандидатстване...
Сега ми дойде акъла ама малко късно вече. Ще видя да ходя по разни курсове, специализации и така нататък за програмирането (от фирмата в която работя ме канят в Щатите за 2-3 месеца да ида ама искам да уча бееееееееееееее !), а Политологията ми се стува интересна като предмет ...
Друг въпрос колко ще вляза въобще в СУ![]()
Както и да е - решил съм да не се отказвам, ще намеря начин и ако трябва догодина пак (живот и здраве !).
За това треперене за оценките - нямам време да треперя - на работа съм от 9 до 6, след това пътувам 40 мин. до вкъщи (не съм в града в който работя), после в нас имам едно проектче частно правя и като за капак от тази вечер ще заспивам с темите за държавния изпит след 13-и клас че го проспах заради кандидат-студентските.
Такива ми ти работи ...
П.С. не мислите ли че това което казах на Цветинка обяснява защо момичетата влизат с по - висок бал ? Е то че учат повече - това е факт, ама мисля че има и много такива, които отлагат по 1-2 че и повече години записването, докато не влязат точно това, което искат (познавам такива девойки).
Anyway, за да искам да вляза 'каквото и да е' има защо, просто не смятам да го обяснявам. Само ще кажа, че една година учих в друг университет, където може би щях да си остана, ако не бяха определени.... обстоятелства. И аз не смятам, че една година е кой знае каква загуба. Виж, две години вече си е доста. Затова искам тази година да вляза в СУ (пак, понеже миналата година бях приета, но с целия си акъл не се записах) и този път да се запиша. Amen!
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
The one who turns the knife inside of me
и аз искам скандинавистикааааааааааааааа...или арабистика...всички филологии в СУ-то са ми взели акъла...а наскоро говорих с една мацка, която тъкмо си беше взела последния изпит, завършила е кореистика...и каза, че всички тези специалности са много добри, с големи перспективи за реализация, супер интересни за учене, но поне първите две годинки са голям гърч...и все пак...нека! Но да сме "вътре"!
Приятно чакане на резултатите и по-лекичко го давайте с транквилантите
...като чета явно всички 3338 човека сме на ръба на истерията...производителите на хапченца ще са доволни 
btw...имам огромното желание да се запозная лично с тези да кажем 10-ина бройки, които тази година ще имат 6.00...имам чувството, че за да се изкара такава оценка на изпит по език, било то български, трябва да си или детето-чудо...или да вършиш чудеса в някои области на обслужването
btw...имам огромното желание да се запозная лично с тези да кажем 10-ина бройки, които тази година ще имат 6.00...имам чувството, че за да се изкара такава оценка на изпит по език, било то български, трябва да си или детето-чудо...или да вършиш чудеса в някои области на обслужването
vague написа: btw...имам огромното желание да се запозная лично с тези да кажем 10-ина бройки, които тази година ще имат 6.00...имам чувството, че за да се изкара такава оценка на изпит по език, било то български, трябва да си или детето-чудо...или да вършиш чудеса в някои области на обслужването
Дори и да си на верен път, ако просто седнеш на пътя ще те прегазят...
-
kravhimikat
- В началото бе словото
-
Vernal_Equinox
- В началото бе словото