Изпита по английски

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

според мен е тъпо, да :roll:

а според теб?
Изображение

Fcuk you, I won't do what you tell me
kravhimikat
В началото бе словото

Мнение от kravhimikat »

Ivo_sf написа:Я кажете тъпо ли съм си ги записал специалностите, че много не им разбирам :lol:

1 Библиотечно-информационни дейности редовно
2 Социални дейности редовно
3 Публична администрация редовно
4 Английска филология редовно
5 Социология редовно
. . .
Еми Библиотечно-информационни дейности въобще не е лоша специалност, но ако нямаш някакви определени предпочитания към нея е глупаво да я слагаш преди другите, които си писал/a.
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Ако не се лъжа от изброените Библиотечно-информационни дейности е с най-нисък бал, а след като ти е на първо място, ще те приемат направо там. Т.е. няма как да те приемат в някоя от другите специалности, освен ако баловете не се поразместят тази година.
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

просто идеята е, че човек не трябва да гледа балове, а това, което иска. съответно ако не ти се бачка в библиотека си се набил зверски. туйто.
Изображение

Fcuk you, I won't do what you tell me
Аватар
phooey
В началото бе словото

Мнение от phooey »

Персоналната информация пак заби. Дали не качват оценките :?: :!:
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Еми за да я е написал на първо място явно това му се учи :D Няма "тъпо" и "не-тъпо" подреждане на специалностите. Всеки си ги слага както му харесват и това е ;)
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

phooey написа:Персоналната информация пак заби. Дали не качват оценките :?: :!:
На мен не ми е забила :roll:
Изображение

Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Щом пита тъпо ли си ги е написал, явно не е съвсем сигурен, че точно това му се учи :P
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Vaskes написа:Щом пита тъпо ли си ги е написал, явно не е съвсем сигурен, че точно това му се учи :P
Еми то по тази логика каквото и да е написал на 1во място, все няма да е наред... :lol: А ако човек знае какво му се учи, логично е да го напише на първо място май...? :roll:
Изображение

Аватар
Swаy
Пишеща машина
Специалност: АФ
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Re: re

Мнение от Swаy »

pafaka написа:Хех, Цветинка, защо така бе ? Вие момичетата нямате казарма, т.е. няма да се притесняваш че ще ти загуби някой 9 месеца от живота. Т.е. може примерно да си се хванеш някъде продавачка за 1 година да поработиш и през това време да си научиш темите до съвършенство (цяла година все пак :) ). Не мога да разбера защо някое момиче ще влезе какво да е. От какво бягате ? Повечето момчета са така - не щат казарма (и аз не ща де :) ), айде разбираемо - едни ги е страх, други са глезени, трети са стигнали вече до някъде и не искат да си прецакат нещата заради тея девет месеца (аз например съм програмист и ми се струва че 9 месеца
ще ми прекъснат цялата кариера, не че съм някакъв гений, но последните месеци имам видим напредък и не искам да си го прецакам, както и да е).

За специалностите - може да изпопадате да се хилите ама съм писал Политология (кандидатствах само с английски език, понеже в дипломата ми срещу "Математика" гордо стои оценката ...
... 3.33 :oops: ). Определено най - голямата грешка в живота ми - кой ти мисли в техникума за балове и кандидатстване...

Сега ми дойде акъла ама малко късно вече. Ще видя да ходя по разни курсове, специализации и така нататък за програмирането (от фирмата в която работя ме канят в Щатите за 2-3 месеца да ида ама искам да уча бееееееееееееее !), а Политологията ми се стува интересна като предмет ...

Друг въпрос колко ще вляза въобще в СУ :(

Както и да е - решил съм да не се отказвам, ще намеря начин и ако трябва догодина пак (живот и здраве !).

За това треперене за оценките - нямам време да треперя - на работа съм от 9 до 6, след това пътувам 40 мин. до вкъщи (не съм в града в който работя), после в нас имам едно проектче частно правя и като за капак от тази вечер ще заспивам с темите за държавния изпит след 13-и клас че го проспах заради кандидат-студентските :).

Такива ми ти работи ...

П.С. не мислите ли че това което казах на Цветинка обяснява защо момичетата влизат с по - висок бал ? Е то че учат повече - това е факт, ама мисля че има и много такива, които отлагат по 1-2 че и повече години записването, докато не влязат точно това, което искат (познавам такива девойки :) ).
Какви теми, какви 5 лева :) Става въпрос за изпита по английски, ако не си забелязал :)

Anyway, за да искам да вляза 'каквото и да е' има защо, просто не смятам да го обяснявам. Само ще кажа, че една година учих в друг университет, където може би щях да си остана, ако не бяха определени.... обстоятелства. И аз не смятам, че една година е кой знае каква загуба. Виж, две години вече си е доста. Затова искам тази година да вляза в СУ (пак, понеже миналата година бях приета, но с целия си акъл не се записах) и този път да се запиша. Amen!
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
Аватар
vague
В началото бе словото

Мнение от vague »

и аз искам скандинавистикааааааааааааааа...или арабистика...всички филологии в СУ-то са ми взели акъла...а наскоро говорих с една мацка, която тъкмо си беше взела последния изпит, завършила е кореистика...и каза, че всички тези специалности са много добри, с големи перспективи за реализация, супер интересни за учене, но поне първите две годинки са голям гърч...и все пак...нека! Но да сме "вътре"! :roll: Приятно чакане на резултатите и по-лекичко го давайте с транквилантите :D...като чета явно всички 3338 човека сме на ръба на истерията...производителите на хапченца ще са доволни :D
btw...имам огромното желание да се запозная лично с тези да кажем 10-ина бройки, които тази година ще имат 6.00...имам чувството, че за да се изкара такава оценка на изпит по език, било то български, трябва да си или детето-чудо...или да вършиш чудеса в някои области на обслужването :D
Аватар
Ronnie
В началото бе словото

Мнение от Ronnie »

vague написа: btw...имам огромното желание да се запозная лично с тези да кажем 10-ина бройки, които тази година ще имат 6.00...имам чувството, че за да се изкара такава оценка на изпит по език, било то български, трябва да си или детето-чудо...или да вършиш чудеса в някои области на обслужването :D
:shock: какви 10 пълни шестици?До колкото знам всяка година има средо по 1 пълна шестица на английския,нали? :?
Дори и да си на верен път, ако просто седнеш на пътя ще те прегазят...
kravhimikat
В началото бе словото

Мнение от kravhimikat »

Според мен по литература толкова са им се радвали, че въобще са чели Далчев, че са им написали нереално високи оценки. Да не казвам мен колко ме е яд, че не отидох...
Vernal_Equinox
В началото бе словото

Мнение от Vernal_Equinox »

Аз лично не мога да повярвам, че някой може да изкара 6,00 на изпита по английски. Поне като гледам каква резачка е, пък и драгите проверяващи не са от най-склонните да обявят някоя работа за перфектна. То в крайна сметка ще излезе, че ози човек знае поне колкото тях :lol: Иначе , ако има честито да им е :D
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Няма такова нещо с литературата, не знам откъде ти е хрумнало!
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”