Ще видим - то само ще си ме избере.
Ако си кандидат за Факултета по Журналистика - идвай тука :)
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- SepulTeraHead
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- Magian
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
"Игра на оцеляване" е темата на писмения изпит по журналистика в Софийския университет "Св. Климент Охридски".
На него се явяват близо 500 кандидат-студенти, които са получили оценка не по-ниска от 3.50 на изпита по български език и литература в университета.
Те ще пишат по темата близо 5 часа.
От подготвените 9 теми бяха изтеглени и 2 контролни - това са "Великите.БГ" и "ВИП".
Кандидат-студентите ще се състезават за 150 места в трите специалности на факултета - журналистика, връзки с обществеността и книгоиздаване.
Мммм... гадна тема. Ще кажете после, какво сте написали.
На него се явяват близо 500 кандидат-студенти, които са получили оценка не по-ниска от 3.50 на изпита по български език и литература в университета.
Те ще пишат по темата близо 5 часа.
От подготвените 9 теми бяха изтеглени и 2 контролни - това са "Великите.БГ" и "ВИП".
Кандидат-студентите ще се състезават за 150 места в трите специалности на факултета - журналистика, връзки с обществеността и книгоиздаване.
Мммм... гадна тема. Ще кажете после, какво сте написали.
- SepulTeraHead
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- _kris4eto_
- В началото бе словото
аз предималко се върнах от изпита... и аз реагирах зле като чух темата, но всъщност е доста подходяща. Малко ми напомня за темата от миналата година и хубавото е, че ти дават свобода... Макар че именно това малко ме притеснява. По-добре е според мен от УНСС, защото там беше малко по-субективно. Може и да се лъжа. Успех на всички!
*Идеята е да останеш в състояние на постоянно напускане, докато винаги пристигаш.Спестява запознанства и сбогувания*