Изпита по английски
Модератор: Boromir
-
kravhimikat
- В началото бе словото
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И аз скандинавистика. И mecho и той същото
Вижте колко много кандидат-скандинависти има тази година!
Само от форума сме поне 10 човека, направо правим конкуренция на кандидат-юристите...
А колкото народ още са я писали на първо място още...
Няма какво да се лъжем, влизането ще е супер трудно
И дано бъдем колеги все пак 

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
е в такъв случай имало ли е изобщо смисъл да я пишеш? Аз лично смятам че желанията трябва да са написани наистина според предпочитанията без да се гледат балове от минали години и разни други статистикиdandelion написа:И аз писах скандинавистика, но на трето.. Бих искала да ми е на първо, но нямаше смисъл, защото е абсурд да имам 6.00...
На първо ми е психология, но, като че ли, сега мисля , че искам нещо друго... Но както и да е
И аз да се включа към групата-1во-скандинавистика,но абсурд да имам толкова висока оценка,ако не стане егаси и чудото
Иначе относно специалностите-писала съм ги по желание,без да се съобразявам с балове,та е такава цветна картинка...имам нещо с мега висок бал,след това се появява специалност с доста по-нисичък
Ама здраве да е 
Life is Life:)Enjoy It And Smile Every Day:)))It Is Easier:))))))
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И аз така
Абсолютна бъркотия... Но на първмо място все редките филологии
Пък за скандинавистиката верно чудо си трябва 

- mecho
- Постоянно присъствие
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
E точно този мой пуст "акъл" ми е основната надежда. Писах скандинавистика на първо място, въпреки че много отдавна си мечтая да се занимавам с психология. Но при мен проблемът е, че владея само руски и английски (който вече и кокошките го занят) и знанието на други чужди езици-при това редки и интересни-ще обогати общата ми култура и ще ми даде шанс за по-голяма социална мобилност. Иначе основната ми цел е да стана писател...а за качествата на писател висшето образование не влияе, единствино помага да не умреш от глад. Макар че в момента бих предпочел да издам стихосбирка или роман пред това да "претакам" в някоя институция.DS написа:е, за повечето скандинавистиката е химера, предполагам, но са имали акъл и са писали неща по сърце
http://jorik.blog.bg/
...............................
...............................
Наистина е вярно, че много добре трябва да си подредиш желанията. Аз например след Скандинавистика и Японистика писах четирите компютърни специалности. След тях Икономика и Английска филология. Сега обаче май съжалявам, че не писах Английска филология на трето място. Но късно е вече, по-рано трябваше да мисля за това. Така че, каквото стане, такова. Имам и две резервни възможности - ПУ и УНСС.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
and persue that flighty temptress, adventure.
-
Ragnarock
- В началото бе словото
Аз ли съм единствения човек във форума който е писал английска филология на първо желание?!

Иначе в моето картонче има кореистика, японистика, китаистика и каквито -истики се сетите
By the way още не са излезли резултатите а пък дозата транквиланти която поемам дневно вече започва да се покачва лавинообразно. В тоя смисъл ако тея резултати не вземат да се появят скоро ще стана горд последовател на М. Монро и ще ритна камбаната щастливо натровен и без капка притеснение за изпита.
Иначе в моето картонче има кореистика, японистика, китаистика и каквито -истики се сетите
By the way още не са излезли резултатите а пък дозата транквиланти която поемам дневно вече започва да се покачва лавинообразно. В тоя смисъл ако тея резултати не вземат да се появят скоро ще стана горд последовател на М. Монро и ще ритна камбаната щастливо натровен и без капка притеснение за изпита.
- SolarSystem
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И аз съм писала английска филология на първо място в ПУ и предполагам оценката също ми стигаSolarSystem написа:И аз искам английска филология! това ми е първото желание и в трите унита, където съм кандидатствала - СУ, ВТУ и ПУ. Искам в СУ, ама ако не ме приемат там, ще в един от другите 2, там вече съм изкарала достатъчно за английска филология.