Изпита по английски
Модератор: Boromir
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И на мен, ама...
Нищо не можем да променим, дано поне утре излязат, че хич не ми се чака до понеделник-вторник! 

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър
- mecho
- Постоянно присъствие
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Днес бях на "Стената на плача" (това място е адски подтискащо, търкалят се счупени бутилки, пожълтели списъци, злобно прогорени със запалка...типичен лунен пейзаж...имам чувството, че ако отидаш там в полунощ, ще чуеш стоновете и мъчителните писъци на всички изстрадали кандидатстудентски души). Та резултати от английски, разбира се, няма, така че скоро и в интернет не можем да ги очакваме.
Абе нека се забавят малко след като се налага, поне да проверят внимателно нещата.

Абе нека се забавят малко след като се налага, поне да проверят внимателно нещата.
http://jorik.blog.bg/
...............................
...............................
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Стената на плача изглежда да е много приятно местенце
Дано обаче тия резултати по английски по-ранко цъфнат там, че вече взех да се поизнервям без време 

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- Swаy
- Пишеща машина
- Специалност: АФ
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Аз си имам компютър на плача... и страничка с персонална информация на плача. Счупени бутилки липсват, макар че миналата вечер се подмяташе една празна PVC бира.. А изгорено от цигари - само ако изпуша прекалено много и започна да треперя, клавиатурата се пълни с пепел - гадост! Искам да подчертая, че преди тая кампания не бях такъв човек... пушех най-много 2-3 цигари седмично. Разрушиха ми здравето тия хора.. 
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
The one who turns the knife inside of me
re
Хех, Цветинка, защо така бе ? Вие момичетата нямате казарма, т.е. няма да се притесняваш че ще ти загуби някой 9 месеца от живота. Т.е. може примерно да си се хванеш някъде продавачка за 1 година да поработиш и през това време да си научиш темите до съвършенство (цяла година все пак
). Не мога да разбера защо някое момиче ще влезе какво да е. От какво бягате ? Повечето момчета са така - не щат казарма (и аз не ща де
), айде разбираемо - едни ги е страх, други са глезени, трети са стигнали вече до някъде и не искат да си прецакат нещата заради тея девет месеца (аз например съм програмист и ми се струва че 9 месеца
ще ми прекъснат цялата кариера, не че съм някакъв гений, но последните месеци имам видим напредък и не искам да си го прецакам, както и да е).
За специалностите - може да изпопадате да се хилите ама съм писал Политология (кандидатствах само с английски език, понеже в дипломата ми срещу "Математика" гордо стои оценката ...
... 3.33
). Определено най - голямата грешка в живота ми - кой ти мисли в техникума за балове и кандидатстване...
Сега ми дойде акъла ама малко късно вече. Ще видя да ходя по разни курсове, специализации и така нататък за програмирането (от фирмата в която работя ме канят в Щатите за 2-3 месеца да ида ама искам да уча бееееееееееееее !), а Политологията ми се стува интересна като предмет ...
Друг въпрос колко ще вляза въобще в СУ
Както и да е - решил съм да не се отказвам, ще намеря начин и ако трябва догодина пак (живот и здраве !).
За това треперене за оценките - нямам време да треперя - на работа съм от 9 до 6, след това пътувам 40 мин. до вкъщи (не съм в града в който работя), после в нас имам едно проектче частно правя и като за капак от тази вечер ще заспивам с темите за държавния изпит след 13-и клас че го проспах заради кандидат-студентските
.
Такива ми ти работи ...
П.С. не мислите ли че това което казах на Цветинка обяснява защо момичетата влизат с по - висок бал ? Е то че учат повече - това е факт, ама мисля че има и много такива, които отлагат по 1-2 че и повече години записването, докато не влязат точно това, което искат (познавам такива девойки
).
ще ми прекъснат цялата кариера, не че съм някакъв гений, но последните месеци имам видим напредък и не искам да си го прецакам, както и да е).
За специалностите - може да изпопадате да се хилите ама съм писал Политология (кандидатствах само с английски език, понеже в дипломата ми срещу "Математика" гордо стои оценката ...
... 3.33
Сега ми дойде акъла ама малко късно вече. Ще видя да ходя по разни курсове, специализации и така нататък за програмирането (от фирмата в която работя ме канят в Щатите за 2-3 месеца да ида ама искам да уча бееееееееееееее !), а Политологията ми се стува интересна като предмет ...
Друг въпрос колко ще вляза въобще в СУ
Както и да е - решил съм да не се отказвам, ще намеря начин и ако трябва догодина пак (живот и здраве !).
За това треперене за оценките - нямам време да треперя - на работа съм от 9 до 6, след това пътувам 40 мин. до вкъщи (не съм в града в който работя), после в нас имам едно проектче частно правя и като за капак от тази вечер ще заспивам с темите за държавния изпит след 13-и клас че го проспах заради кандидат-студентските
Такива ми ти работи ...
П.С. не мислите ли че това което казах на Цветинка обяснява защо момичетата влизат с по - висок бал ? Е то че учат повече - това е факт, ама мисля че има и много такива, които отлагат по 1-2 че и повече години записването, докато не влязат точно това, което искат (познавам такива девойки
Мисля, следователно нямам какво друго да правя.