История на България - Темата
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
repi-s-lychec
- Пишете, о, братя
- masterkiller
- В началото бе словото
След касапницата в УНСС и пълния провал във Варна (3.50) и на мене ми е тръпка нещо...ra4e^f написа:Според мен ще излязат на 31-01,все пак 29 се пада СъботаМного ме е страх..това може да се каже,че е последния влак за СУ
Мислиш ли?
----------------------------
...и само не започвай с "'Ма аз не съм такава."...
----------------------------
...и само не започвай с "'Ма аз не съм такава."...
Според мен кризата се пише навсякъде не само в УНСС,ако темата е "Създаване и укрепване на българската държава"!! Обаче при така зададената тема(при хан Аспарух и хан Тервел)мисля,че не трябва да се пише за нея! Поне аз не съм я писала само съм споменала в заключението колкото да засегна следващия период от развитието!
Аз така мисля но....ще разберем къде е истината след няколко дена:)
-
Vinchentzo
- В началото бе словото
Аз така мисля но....ще разберем къде е истината след няколко денаSmile
Само дано не станат няколко седмици
,че не се учудвам,ако изкарат резултатите на 2-3 август чак
Но нищо,нас ни закалиха с резултатите от литература,така че вече сме тренирани.Айде успех на всички и дано сме извадили късмет,поне този път 
Само дано не станат няколко седмици
Животът е болест,която се предава по полов път и е с 100% смъртен изход:)
и аз така съм писала, бях я учила темата заедно със кризата, но при тая формулировка реших да не се престаравам...Ани_87 написа:Според мен кризата се пише навсякъде не само в УНСС,ако темата е "Създаване и укрепване на българската държава"!! Обаче при така зададената тема(при хан Аспарух и хан Тервел)мисля,че не трябва да се пише за нея! Поне аз не съм я писала само съм споменала в заключението колкото да засегна следващия период от развитието!Аз така мисля но....ще разберем къде е истината след няколко дена:)