Създаване и укрепване на бълг. държава-най-лесната тема!

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
post-mortem
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от post-mortem »

хахах какво ревете бе... темата била такава, темата била онакава... То и Балканските войни или Стамболов да ви се бяха паднали пак щяхте да кършите ръце... Да не ви пука... Тази тема е супер благодатна... давата ти възможност да инерпретираш факти... даже и фактологията не е толкова обемиста.
А относно дали славяни или прабългари да са на първо място... ами вий си развийте добре темата, па няма значение кой ще е първи... :lol:
"Като вълци сме сред стадото овце" Кристиан "Варг" Викернес
Изображение
нямазначение
От дъжд на вятър

Мнение от нямазначение »

post-mortem написа:хахах какво ревете бе... темата била такава, темата била онакава... То и Балканските войни или Стамболов да ви се бяха паднали пак щяхте да кършите ръце... Да не ви пука... Тази тема е супер благодатна... давата ти възможност да инерпретираш факти... даже и фактологията не е толкова обемиста.
А относно дали славяни или прабългари да са на първо място... ами вий си развийте добре темата, па няма значение кой ще е първи... :lol:
В случая проблемът е дали нещата, които казва Joker са истина или не. А и ако си се сблъскъл/а с мишкарщината на някои хора сред проверителите, нямаше да си толкова спокоен/спокойна. Но каквото сабя покаже, по време на война справедливост няма.
Аватар
DureFF
В началото бе словото
Специалност: Право
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от DureFF »

темата не е чак толкова лесна...между другото, щото има адски мн особености, дето съм сигурен, че повечето са ги пропуснали като например:
1. включва българи и славяни (в този ред, а не обратно) ... по мои сведения тази част доста са я изпуснали и са започнали да пишат от аспарух направо
2. темата преминава през управлението на тервел и продължава до кризата при наследниците му след севар, винех, телец, сабин, умор, токту, паган... т'ва пак е позипуснато на изпита...така че и тая тема си има особености
завършил Международни отношения | 4-ти курс Право
Аватар
luni4ka
Драскач

Мнение от luni4ka »

дрън, дрън
никой ли не е слушал Каймаканова....
с една страничка казвате за славяни и ДРЕВНИ българи.......следва най-важната част от темата....всичките дискусии за граници, години, характер...и дрън, дрън....следва Аспарух и с Тервел приключваш.....обобщаваш и в заключението споменаваш за предстоящата криза.... :)
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Айде да се спрат вече всички спекулации по темата,моля! :lol:
Toto-I will remember
Ани_87
От дъжд на вятър

Мнение от Ани_87 »

Луничке и аз мисля така :wink: темата е формулирана АСПАРУХ И ТЕРВЕЛ и във никакъв случай не е пропуск,ако си пропуснал кризата(да не говорим да си я описъл толково подробно с хановете и там всичко)Ама явно всеки знае кое е пропуск и кое не!Само шашкате хората с тези така "сигурни твърдения" :roll:
нямазначение
От дъжд на вятър

Мнение от нямазначение »

Ice_Spirit написа:Айде да се спрат вече всички спекулации по темата,моля! :lol:
Спекулации? На мен ми приличат на приказки от 1001 нощ, само дето липсва еротичния елемент (щот си знаем, че ще ни чукат).
Аватар
sunbreeze
Постоянно присъствие

Мнение от sunbreeze »

luni4ka написа:дрън, дрън
никой ли не е слушал Каймаканова....
с една страничка казвате за славяни и ДРЕВНИ българи.......следва най-важната част от темата....всичките дискусии за граници, години, характер...и дрън, дрън....следва Аспарух и с Тервел приключваш.....обобщаваш и в заключението споменаваш за предстоящата криза.... :)

E, няма по-съгласен човек от мен ;)
Аватар
ер малък
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от ер малък »

догодина 16 000 кс.. и всичките ще кандидатстват само с философия .. ама и всичките ще ги приемат !! няма начин :triplets:
Аватар
Elektra
Живее, за да пише

Мнение от Elektra »

Сега някой пак да ми каже,че това било най-лесната тема... :twisted: Все още не е ясно за славяни и българи дали трябва да се пише,пък за другото к'во да говорим. :roll:
Може да вървя бавно, но никога назад!
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

е славяни и прабългари така или иначе трябва да се пишат, но не подробно... :roll:
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
luni4ka
Драскач

Мнение от luni4ka »

абе и да си писал повече отколкото трябва...едва ли ще ти смъкнат оценката...така че горе главата и само напред...всички ще изкяриме по някакъв начин :)
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

това е относително, защото все пак темата е точно конкретизирана :roll:
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
FOX
От дъжд на вятър

Мнение от FOX »

Elektra написа:Сега някой пак да ми каже,че това било най-лесната тема... :twisted: Все още не е ясно за славяни и българи дали трябва да се пише,пък за другото к'во да говорим. :roll:
Оф, прочетете най-накрая първия пост на тази страница и ще си изясните какво трябва да се пише и какво не.
Всеки е с негово мнение по въпроса. На мене вече ми дотегна от мислене колко ще имам, колко няма да имам, къде имам грешка, къде нямам и т.н.
Писал съм всичко, което знам, учил съм като идиот две години и това е положението.
Вярвам, че ще успея ! Дано !
Six billion people in the world... Six billion souls.
And sometimes... all you need is ONE !

Изображение
Ани_87
От дъжд на вятър

Мнение от Ани_87 »

Подкрепям :lol: Всички си вярваме дано и да сме се справили!!!Успех :wink:
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”