Математика II

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Shadow^^^
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Shadow^^^ »

На мен последният изпит ми се стори най-лесен. На предварителния имах технически грешки на всички задачи и изкарах 4.45, въпреки, че писах по всички. На Математика II се концентрирах максимално и реших лесните задачи ( 1-8 ) без нито една грешка. Мисля си, че при този формат на изпита тази тактика е най-печаливша, понеже първа и 10-та задача носат равен брой точки. Така 5.20 ми е 100% вързано, а заради верни разсъждения по последните две се надявам да хвана отличен. Дано стигне за информатика, при положение, че имам 5.67 по физика.
Waste no time dreaming in vain.
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Tabledott написа:
DeeeDeee написа: Виктория, извинявай за въпроса, но какво прави Иван Тонов на аватара ти? :roll:
Хаха, ами каквото прави Gauss на моя, гледам имаше и някой с аватар на Чакърян, въобще много запалени математици сме се събрали тук :)
Ами Тонов го сложих след като видях Чакърян на аватара на vigour. :P

Shadow^^^, така е за тактитката, но когато решаваш първите осем от раз не остава голяма тактика нататък. :roll: А до колкото знам с физика не може да кандидатсваш информатика или са променили нещо последните години?

mimisoffice, може просто тук да сме се събрали повече желаещи за тези специалности. :lol:
Изображение
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

и аз имах много смешни грешки на предварителния изпит, но ме е яд на мен самата, защото ми трябваха още 5 минути да реша и задача 9 и заедно с разсайденията по 10 оценката ми летеше. но аз съм си виновна, защотот много се замотах и не видях веднага решението на 9...и сега си чакам резултатите от математика 1, която май ще е най-висока :)може и да греша и дано се изненадам и от математика 2 :lol:
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Аватар
Tabledott
В началото бе словото

Мнение от Tabledott »

Ами и аз се надявам да ми е най-високата оценка от математика 1 :)
На математика 2 изгубих прекалено много време на 9-та, която се оказа не много сложна и нямах време да довърша 10-та, която мисля, че можех да направя... Все пак и такива неща се случват, но определено математика 2 ще ми е най-слабата.
По-добре як и тъп, отколкото само тъп!
Rodd1ck
Да живей словото

Мнение от Rodd1ck »

И днес няма да си видим резултатите..
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

То това ясно... Или утре или другата седмица според мен.
Изображение
Аватар
cloud_9
От дъжд на вятър
Специалност: Информатика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от cloud_9 »

Добре, че беше Виктория с този аватар, за да се израдвам онзи ден на М2 във ФМИ като го видях :P (б.а. Иначе въобще си нямах и на представа кой е ;))
Shadow^^^
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Shadow^^^ »

Victoria написа:Shadow^^^, така е за тактитката, но когато решаваш първите осем от раз не остава голяма тактика нататък. :roll: А до колкото знам с физика не може да кандидатсваш информатика или са променили нещо последните години?
Не се доуточних, имам 5.67 балообразуващ физика, а не оценка от изпит. Което ме дърпа назад за информатика.
Waste no time dreaming in vain.
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

ех резултатите ги има, дипломата е ок, остава да чакаме и тръпнем до 7 август.
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

J`E`K`O написа:ех резултатите ги има, дипломата е ок, остава да чакаме и тръпнем до 7 август.
Чакай, чакай, не ми отрязвай резултата от математика две, че на него най ще се надявам :lol:
Изображение
Rodd1ck
Да живей словото

Мнение от Rodd1ck »

Очаквах малко по-висок резултат с 2-3 точки, но изглежда оценяването е доста стриктно тук.
Защо не се явих и на предварителния.. :(

Преди малко ми попаднаха задачите от предварителния пак, ми аз от първа до седма ги решавам за час.. Честно ли е да дадат на предварителния толкова лесни задачи?
Аватар
Tabledott
В началото бе словото

Мнение от Tabledott »

Ами какво да кажа, освен, че съм с 5,95... малшанс
По-добре як и тъп, отколкото само тъп!
Аватар
hunt3r
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от hunt3r »

здраво си се изложил с това 5,95 пич , залягай повече над задачите