И туй трябва да значи,че сте по-качествени ли що лиявор написа:Защото сме най-много![]()
За всички кандидат-прависти
Модератор: Boromir
- явор
- Летописец Виртуоз
Просто защото сугрно много от нас имат въпроси относно правото, а не е нужно да пълним другите теми с подобна информацияStark написа:И туй трябва да значи,че сте по-качествени ли що лиявор написа:Защото сме най-много![]()
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
-
RecalcitrancE
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Ами щом се обособявате като група,то се разграничавате от останалите,по какъв показател ми е интересноsivoko написа:някой някъде да ти говори за качественост ??!!Stark написа:
И туй трябва да значи,че сте по-качествени ли що ли
аре бегай се топни на охридското езеро и ела да кажеш как е водата ...
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- sivoko
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Дунав е река, извор на спокойствие и сигурност. Ако си кандидатствал с литература би ти направило впечатление, че никъде, ама никъде никой не говори за Дунав с възмущение. А въпроса с Охридското езеро беше бъзик, но нещо май не можете да уденете.killah написа: а Дунава как е ти ще кажеш ли?
Идеята ми с тази тема е да се обособят хора, които си мислят, че ще влезат "право". Пределно ми е ясно, че още няма официално класиране, но всеки кандидат с оценки на изпитите над 5 и отлична диплома и желание да учи право е вътре. Нямам нищо против другите специалности, аз самият съм писал в желанията си единствено "право" и нищо друго.
хахах извор на спокойствие хахха както и да е...кандидатствала съм с английски...помогни ми Охридското езеро символ на какво е,sivoko написа:Дунав е река, извор на спокойствие и сигурност. Ако си кандидатствал с литература би ти направило впечатление, че никъде, ама никъде никой не говори за Дунав с възмущение. А въпроса с Охридското езеро беше бъзик, но нещо май не можете да уденете.killah написа: а Дунава как е ти ще кажеш ли?
че да мога и аз след време да го използвам тоя бъзик
Si vis pacem, para bellum!
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
като гледам така май се заплитат някакви спорове без някаква точно изяснена основа...някакви реки, някакви езера
някой го подхвърли на базик и сега още в камара постове сигурно ще ги обсъждате тея водни басейни (не ме разбирайте погрешно нищо против тях, аз самата живея в крайдунвски град, само че идеята на темата с нищо не ги засяга)...та, sivoko, предполагам, създавайки темата, има предвид всички ние, които искаме най-мнгого право да влезем, да обсъждаме и разнищваме в тази тема нещата, които ни вълнуват, а не да се разправяме разпръснато по другите теми...а на въпроса на Stark по какъв показател се обособяваме от другите, ми...да ти кажа, то в заглавието на самата тема го пише
ние искаме право най-много и това ни е основата за диференциране от другите, нищо повече...

Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- sivoko
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
точно това имах предвид, който иска да ме разбере ме разбира, всичко останало си е чиста проба заяждане ........everyday_ написа:...та, sivoko, предполагам, създавайки темата, има предвид всички ние, които искаме най-мнгого право да влезем, да обсъждаме и разнищваме в тази тема нещата, които ни вълнуват, а не да се разправяме разпръснато по другите теми...
-
Assasiyah
- Драскач
- Обратна връзка:
Чакайте резултатите преди да си правите заключения. Темата може да е лесна, ама може пак да има 50% и нагоре двойки както предните години.EleiN написа:Здравейте![]()
И моето първо желание е правоПритесненията ми са, че с лесната тема по история може много да се вдигне бала. Смятате ли че балът може да се вдигне над 27.50