Няма как просто да ги подредя кой ми е по-любим... само 3 също не мога да определя... но има 3, които най-много съм слушал и винаги ще слушам:
Helloween - 1988 - Keeper of the Seven Keys pt. 2
Най-слушаният албум откак се помня... едно време нямаше откъде да си намирам метъл касетки, най-малкото щото съм бил малък, затова този албум е превъртан до изтъркване на лентата. Не защото обаче е бил единствен. А защото наистина е велик и ненадминат до ден-днешен!
Sodom - 1989 - Agent Orange
Oще един албум от онова време, който се скъсах да превъртам. Велик във всяка една секунда, също велик и до днес и все така ненадминат!
Rammstein - 1995 - Herzeleid
Албумът, който постави едно велико ново начало за индъстриъл метъла. Най-новаторската група за времето си тогава, а защо не и сега! Неописуемо велик албум, пред който само мога да се кланям! Зад привидно простите рифове, ления ритъм и солидна електроника стоят тия 6-ма музикални гении, които ми дадоха точно музиката, която винаги съм търсел - метъл, на немски, с електроника

Благодарение на тях сега знам ужасно много такива групи. Любимият ми стил в метъла, който ми откри групи като Ruoska, Stahlhammer, Richthofen, Turmion Katilot и още куп страхотни банди
Е, тва са май 3-те албума... много малко са 3, мога да сложа поне 20