"NО" - на войната!

Място за разпространение и коментар на различни новости за и в Софийския университет

Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia

Гласувам:

против войната
45
82%
"за" войната
4
7%
въздържам се
6
11%

Общо гласове: 55

Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

iliyan написа: Абе как го измисли, бе. Такова изявление ме навежда на трета световна,
Е, как го измислих.То това ми е в главата от много време.Така или иначе
такава война ще има.Какво е значението дали ще започне днес или утре?
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Ами аре отивай на фронта :violent3:
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

Паган написа:
iliyan написа: Абе как го измисли, бе. Такова изявление ме навежда на трета световна,
Е, как го измислих.То това ми е в главата от много време.Така или иначе
такава война ще има.Какво е значението дали ще започне днес или утре?
ами има - нали ти казах, че поне до 60 искам да доживея. първо да си купя кабрио баси, после може да се свършва света :twisted:...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

iliyan написа:Ами аре отивай на фронта :violent3:
Има посолство на Ливан в България?

Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Вчера пръв от европейските ръководители, испанският премиер Хосе-Мария Сапатеро заяви, че евреите са по-лоши от нацистите! И е прав! Хитлер не разрушаваше целенасочено комуникациите и цялата инфраструктура на държавите, които нападаше, защото мислеше да ги управлява. Евреите знаят, че няма да им позволят това, и затова действат така! :twisted: :twisted: :twisted:
Отвратително е до границата ти да има една светска толерантна държава с разноезично и разнорелигиозно население, когато ти си фундаменталистко общество с ярка религиозна нетърпимост! По-добре всички да са еднакви - като Израел, Саудитска Арабия и т.н. :twisted:
Какво да се прави? Може би електорнни писма до посолствата на Израел против войната? :idea:
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

nrggirl написа:
Циндил-Пиндил написа:Вие мислите, че от Буш зависи нещо??
ми честно казано не, ама не пречи да ме дразни. като не знам кои са другите, ме дразни той, това е положението :twisted:!

Ама как може да те дразни такова безобидно "детенце" ,което не знае на кой свят живее и не ползва повече от 100 думи и което дори не може добре да чете ...та са му сложили човек в Белия дом ,който всяка сутрин да му чете докладите на глас ...тц,тц... :reindeer:

Друго си е да мразиш Дик Чейни или там другите от неговото обкръжение, които са сложили тая безобидна прашинка Буш на поста президент :king: , колкото да отвлича вниманието на хората...а те да си вършат работата необезпокоявани... :usa2:
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Optimist
Драскач

Мнение от Optimist »

Аман от оръжейната им индустрия и прословутата им икономика. Буш обяви, че нямало да пазят природата, защото това щяло да съсипе икономиката им. С войната и петрола е същото. И кво, да взривим планетата направо, за да им е добре икономиката. :(

Уф, сори :( Ядосана съм :([/quote]

Напълно подкрепям мнението.
It's so annoying to have the theory of human rights in our heads, but to be unable to practise it in our lives. We are victims of a political game. The countries who have no interest in Lebanon let us burn.
AHLAM DIRANI, STUDENT, QASANARBA, BEKAA, LEBANON

Човекът си го е казал от мястото на събитието,много тъжно!БЕЗУМИЕ!!
The empires of the future are the empires of the mind.
Аватар
Magian
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Magian »

"Войната е вид дипломация с други средства." :D
Optimist
Драскач

Мнение от Optimist »

Magian написа:"Войната е вид дипломация с други средства." :D
Остави ти и дипломацията, и подобни "средства"... :?
The empires of the future are the empires of the mind.
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

jantex, обичам ти тоя аватар :D

Optimist, и аз чух едно подобно по тв-то. Че хората в този конфликт не трябва да се делят на ливанци и израелци, а на хора, които искат да има мир, и хора, които искат да има война. И от двете страни невинни хора, които не искат да се случва това, страдат заради някаква властолюбива върхушка, на която не й пука за нищо. Дали на обикновения гражданин на Израел му се иска да се въвлича в нова война след всичките кървища в досегашния им конфликт? Дали на обикновения гражданин на Ливан му се струва нормално страната му официално да подкрепя две големи терористични организации, причинили толкова смърт? Съмнявам се.

:?
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:twisted: Убиха нещастия бивш премиер Харири, за да махнат сирийските войски от Ливан, без да докажат, че Сирия е намесена по някакъв начин в убийството му, а те контролираха Хизбула. :? Сега чифутите реват, че Хизбула ги обстрелвала и щяли да влезат в Южен Ливан, ама Сирия декларира, че тогава и тя ще влезе. :shock: Турция обвини янките, че не пречат на ПКК да ги напада от иракска територия и ще влезат в Северен Ирак. :x И как ще стои тогава мирен Арабският свят? :?: Ще почнат да палят американски, британски и еврейски посолства и да събарят сравнително светските режими, за да ги заменят с някакви луди фундаменталисти. :twisted:
Аватар
KlimBo
В началото бе словото
Обратна връзка:

Подкрепям Израел!!!

Мнение от KlimBo »

Твърдо подкрепям Израел и съм за техните атаки спрямо Ливан и палестинците. Тия фанатизирани ислямисти няма да се спрат докато не бъдат напълно унищожени. Приказките за "примирие" с такива "хора" са пълни глупости, понеже след някой друг месец пак ще отвлекат и отново ще почнат да поставят условия. Та това си им е заложено в религията - те си вярват, че "християнските кучета" и "юдеите" са длъжни да са на колене пред тях и че това не са хора ами някакви роби, които безкрайно трябва да им слугуват. На тях им дай да си стоят по цял ден с броениците, да си пият кафетата и да гледат презрително на "по низшите християни", които им работят в държавите, понеже за тях такова нещо, като добро образование не съществува. Та и за какво им е - нали си имат петрол, които нямат си имат пък разни терористични групировки. Подкрепям Израел, защото някои хора явно не осъзнават, че ако въпросните арабски идиоти стигнат до тук никой няма да ни пита дали сме с тях - за тях ние просто не сме хора. Вижте само либийците какво правят вече толкова години с нашите медицински сестри. Вижте терористичните актове и отвличанията от кого се правят. Подкрепям Израел, защото заедно с целия християнски свят са една напредничава и модерна цивилизация, в каквато ми се живее, а не в някаква изостанала фанатизирана мюсюлманска "цивилизацийка". Така, че следващите дестабилизирани и смазани трябва да са Сирия и Иран, защото тия две фанатизирани държави няма да мирясат докато не унищожат християнския свят (разбирай модерния) и да наложат исляма навсякъде. Това е от батко Ви.
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

"Батко Ви (Ни)", ти да не си чифут?
Не че нещо, да не ме нападнете сега, просто питам.
Последно промяна от Паган на 27 Юли 2006, 00:21, променено общо 1 път.

Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

^^^Израел не са,повтарям не са част от останалия христянски свят,самите те се възпримета така.и я кажи ми батко кой е богоизбарния народ,кой е народът настанил се на арабска земя ,кой аджеба е американския сателит в Близкия изток,който гледа да смуче отвсякъде :?:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Публикувай отговор

Обратно към “Новини”