Дълъг, дълъг ама стойностенRysef написа:Така.."География на населението"
Трейси,единственото нещо за което те подкрепям е,че темата е много важна за районите,но че е лесна-нека изчакаме резултатите,сега празни приказки не'а смисъл. Бях в голямата зала,не чух възгласи на ура,обърнах се и видях нещо стряскащо,което много ме натъжи.Нека да го наречем "ефекта на подценяването,зазубрянето и падението" , десетки разбити кандидат-студентски мераци .
Пак Трейси, "зубрила" си повече от месец една тема за да я овладееш,тука си противоречиш с лекотата на темата,която изтъкваш.Нима няма теми които се учат за по-кратко,нима населението не е темата с най-много цифри,голям обем и не изисква аналитична мисъл....Бай дъ уей нож с две остриета може да викаш на темата по история и понеже не съм компетентен там няма да дам мнение за нея,а ще си послужа с извадка от вестници: темата-МЕЧТА. Доволен съм иначе от темата по геогр.,макар три пъти да съм я учил за 2 месеца период и да не съм се справил подобаващо. Исках трудна тема,падна се,сега не мога да се оплаквам.Лесни теми няма,има желани и по-малко желани,а за мен тя бе хем желана,хем нежелана..
П.С. Не харесвам дългите постове,но не съм писал от няколко дена във форума и компенсирам
Темата по география
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
Stormbringer
- В началото бе словото
Тая тема е пълна глупост да науча някакви цифри дето след 2 година ще са други, изобщо в Бг изпитите по география не ме кефат. Нито има нещо така да изразиш добра лична позиция, нито има нещо практическа работа, диаграма, карта, само зубарщина като историята. Скоро ще свърша с превода на олимпиадата в Австралия и ще ви постна да видите какво питат по другите страни.
Успех на всички
Успех на всички
- Picklenose
- От дъжд на вятър
- ProvideR
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
аз съм адски доволен от темата, макар че бях готвил предимно останалите (промишлености и природни)....
не е лесна тема, но при логично следване на плана се получава една завършеност !!!
за пръв път чувам от някои хора от форума да се учи тема по 2 месеца.вие нормални ли сте бре, макс по седмица и нещо... (това беше извън темата, съжалявам за експресията
)
не е лесна тема, но при логично следване на плана се получава една завършеност !!!
за пръв път чувам от някои хора от форума да се учи тема по 2 месеца.вие нормални ли сте бре, макс по седмица и нещо... (това беше извън темата, съжалявам за експресията
Аз почнах ,да се подготвям преди 2 месеца.През това време не сам учила редовно и пак се бях подготвила г/д добре.А ако бях учила 1 година
изобщо нямаше да има трудна тема:)Ама при всеки е различно:)Гадно ми е ,че все прескачах население
Обаче да не е свършил света ,1 година ще си почина от учене и ще се отдам на живот 
хе-хе нали се сещаш, че съм учила население за нивото на УНСС, нали се сещаш че не съм научила само колко е раждаемостта, смъртността и ЕП за 2003 (2004) - статистиката на тая тема съм я учила доста по-задълбочено вярвам, отколкото ти. Иска ми се да си направим експеримент - да научиш моята тема до такава степен, че да я пишеш без да мислиш (иначе как ще покриеш нужния обем за УНСС - ако мислиш много няма как да я напишеш перфектно за 4 часа!). Та този ми експеримент цели да видя как ще успееш да я научиш, както аз за 1 седмица.DARA написа:Аз почнах ,да се подготвям преди 2 месеца.През това време не сам учила редовно и пак се бях подготвила г/д добре.А ако бях учила 1 годинаизобщо нямаше да има трудна тема:)Ама при всеки е различно:)Гадно ми е ,че все прескачах население
Обаче да не е свършил света ,1 година ще си почина от учене и ще се отдам на живот
не е така - за да си докарам темата до перфектна не трябва да се замислям, но пък за разлика от някой преди това съм я осмислилаMagian написа:treisy написа:Иска ми се да си направим експеримент - да научиш моята тема до такава степен, че да я пишеш без да мислиш
Това да не е стихотворение, за да го учиш наизуст и да го декламираш безмозъчно? Диктофоните са по-добри от теб в това "учене".
- Magian
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Не си правя никакви заключения, но ти каза "без да мислиш" и ми стана смешно.treisy написа: не е така - за да си докарам темата до перфектна не трябва да се замислям, но пък за разлика от някой преди това съм я осмислилаПросто не ме познаваш, затова не си вади заключения - сигурна съм че по-ниво на мозъчен потенциал съм доста над някой, ма айде да не издребняваме...
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Абе кви оптимисти сте само..Аз пък,ако бях чел население последните 2-3 дни,щях да имам 7. Някой се готвят 1 година,но това не значи,че 365 дни са минали в четене. Аз лично последните седмици си давах най-малко зор. По всяка тема можех да пиша и затова никоя тема не ми беше лесна и силно желана.Просто не се концентрирах върху отделни теми,а се опитах да обхвана целия материал.DARA написа:А ако бях учила 1 годинаизобщо нямаше да има трудна тема:)
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!