НБУ - Или как не искат да ти вземат парите...

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
killah
В началото бе словото

Мнение от killah »

еми глупаво се получи за мен, че до сега се явявах само веднъж на ТОП и не съм и гледала тестовете какво представляват ....и явно резултатът няма да стигне за стипендия щом са 30, иначе да ти покрият 80% от разходите си е на оферта
Аватар
dandelion
В началото бе словото

Мнение от dandelion »

Гледай си процентила ;)
Топът през септември е за програми с неизчерпаем лимит, а не защото не са се записали достатъчно студенти.Кандидат-студенти си има достатъчно !
Аватар
killah
В началото бе словото

Мнение от killah »

аз напримерно мога ли да се явя на него - просто защото искам да изкарам по висок резултат?
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Re: НБУ - Или как не искат да ти вземат парите...

Мнение от inaccessibility »

VooDooTo написа:защото е НЕВАЛИДНА... спокойно можеше да си затвори очите
аз ако съм бил, също нямаше да ви приема документите... не знам как не са обърнали внимание в другите университети... диплома без печат на снимката наистина се счита за НЕВАЛИДНА! :wink:
Аватар
VooDooTo
В началото бе словото

Мнение от VooDooTo »

dandelion написа:Гледай си процентила ;)
Топът през септември е за програми с неизчерпаем лимит, а не защото не са се записали достатъчно студенти.Кандидат-студенти си има достатъчно !
А какво означава програми с неизчерпаем лимит? Тоест колкото и студенти да се запишат всичките ги приемат или? И примерно аз с моя резултат 46 точки ще ми стигнат ли за някъде и за къде по-точно :)
ivancho7
В началото бе словото

Мнение от ivancho7 »

Ами от това което чета, че си написал мнението ми за НБУ става все по-добро. Все пак им прави чест че на са приели дипломата въпреки че им плащаш таксата. Такава диплома спокоино може де е фалшива. Това че са ти я приели в останалите университети говри за тяхната немърливост и некопетентност. Така че не се жалвай, ами иди си оправи дипломата, ако все пак е оригинална ;)
Аватар
dandelion
В началото бе словото

Мнение от dandelion »

Ами зависи. ОТ много неща зависи.Като бях на теста през февруари, квесторите ни бяха от акт. майсторство(или театър ,не помня точното наименование) и казаха, че примерно за там 45 точки ти стигат, стига да се справиш добре на специализирания.А за програмите с неизчерпаем лимит -- не знам точно за какво става въпрос, защото не ме интересува ;) Гледам да влезна на първо кл. ако може ;)
Изтрещях.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”