НБУ - Или как не искат да ти вземат парите...
Модератор: Boromir
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
Re: НБУ - Или как не искат да ти вземат парите...
аз ако съм бил, също нямаше да ви приема документите... не знам как не са обърнали внимание в другите университети... диплома без печат на снимката наистина се счита за НЕВАЛИДНА!VooDooTo написа:защото е НЕВАЛИДНА... спокойно можеше да си затвори очите
- VooDooTo
- В началото бе словото
А какво означава програми с неизчерпаем лимит? Тоест колкото и студенти да се запишат всичките ги приемат или? И примерно аз с моя резултат 46 точки ще ми стигнат ли за някъде и за къде по-точноdandelion написа:Гледай си процентила![]()
Топът през септември е за програми с неизчерпаем лимит, а не защото не са се записали достатъчно студенти.Кандидат-студенти си има достатъчно !
Ами от това което чета, че си написал мнението ми за НБУ става все по-добро. Все пак им прави чест че на са приели дипломата въпреки че им плащаш таксата. Такава диплома спокоино може де е фалшива. Това че са ти я приели в останалите университети говри за тяхната немърливост и некопетентност. Така че не се жалвай, ами иди си оправи дипломата, ако все пак е оригинална 
Ами зависи. ОТ много неща зависи.Като бях на теста през февруари, квесторите ни бяха от акт. майсторство(или театър ,не помня точното наименование) и казаха, че примерно за там 45 точки ти стигат, стига да се справиш добре на специализирания.А за програмите с неизчерпаем лимит -- не знам точно за какво става въпрос, защото не ме интересува
Гледам да влезна на първо кл. ако може 
Изтрещях.