Проблеми със спорта - записване, заверки и пр.
Модератори: ники, Methuselah
- Yooo
- В началото бе словото
- Специалност: Не казвам
Re: Проблеми със спорта - записване, заверки и пр.
Желанието го имам по-принцип

Ако твърде дълго гледаш в бездната, тя ще погледне в теб.
Ницше
Ницше
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Изразът "креватно джудо" е евфемизъм...admin.sport написа:Това някак си не го разбирам.Kristo написа: креватно джудо
Такъв спорт няма. макар да е шега, не е много приятно, така де се определят спортовете, още повече, че става въпрос за изкуство, каквото е джудо.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- blakke
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Здравейте!
И аз искам да питам нещо, тъй като не открих отговор в сайта.. Екипировката за тенис ние си я поемаме, а ракети поне няма ли?! Защото всичко наведнъж да се купува е скъпо, а прочетох, че още първия път трябва да сме готови за тренировка..
Мерси :*
И аз искам да питам нещо, тъй като не открих отговор в сайта.. Екипировката за тенис ние си я поемаме, а ракети поне няма ли?! Защото всичко наведнъж да се купува е скъпо, а прочетох, че още първия път трябва да сме готови за тренировка..
Мерси :*
- zritel
- Летящите Пръсти
- Специалност: Стопанско управление с немски език
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ъмм, има ракети, има и топки...
Естествено, ако се изсипят 30 души едновременно, е възможно с някои ракети да играят повече от един човек, но пък тогава е по-забавно
Разбира се - не връщат хората, дошли със своите ракети...
Иначе "екипировка" ми звучи прекалено сериозно - маратонки/гуменки с малък или никакъв грайфер (бутонки не стават!) и удобно облекло...
Естествено, ако се изсипят 30 души едновременно, е възможно с някои ракети да играят повече от един човек, но пък тогава е по-забавно
Разбира се - не връщат хората, дошли със своите ракети...
Иначе "екипировка" ми звучи прекалено сериозно - маратонки/гуменки с малък или никакъв грайфер (бутонки не стават!) и удобно облекло...
( :......Blog...... : )
- nominasuntodiosa.
- В началото бе словото
Ще бъда първи курс, но все още не ми е ясно дали за моята специалност е задължителен спорта (предстои ми да попитам в отдел студенти след определено число от дни). Въпроса ми всъщност е свързан с това какво става, ако все пак не запиша спорт в първите дни на октомври и в последствие се окаже задължителен?
"Сърцата са едни и същи." - Виктор Юго
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Провери учебния план на специалността си или сподели същата с нас, за да проверим вместо теб.
-
moniiiii
- От дъжд на вятър
- Специалност: ВО
- Курс: кандидат-студент
оххх и аз нещо не схващам цялата работа.. смисъл трябва да си избереш спорт и да провериш дали се провежда във времето, когато ти е удобно, нещо такова нали?
казаха ни вчера, че записването е онлайн, но не чух датата - на 3-ти, до 3-ти или от 3-ти?
и дори да разбера отговорите на тези въпроси пак не знам какво да избера - не искам да се падна при някой, който да ми прави проблеми ( предупредете кои преподаватели са такива) хем искам да ми е удобно - аз съм ФЖМК и живея в Надежда, хем малко да се раздвижвам и хем да не се налага да ме изпитват на някакви невъзможни неща, защото съм скарана със спорта... (колебая се между подвижни игри, съвременни и народни танци, защото са ми на удобно място, и каланетика,аеробика, зумба, защото звучат интересно, а също ми казаха, че фехтовката най-лесно се минава)..
Някой ако може да помогне на глупавичката и вечно неразбрала първокурсничка
казаха ни вчера, че записването е онлайн, но не чух датата - на 3-ти, до 3-ти или от 3-ти?
и дори да разбера отговорите на тези въпроси пак не знам какво да избера - не искам да се падна при някой, който да ми прави проблеми ( предупредете кои преподаватели са такива) хем искам да ми е удобно - аз съм ФЖМК и живея в Надежда, хем малко да се раздвижвам и хем да не се налага да ме изпитват на някакви невъзможни неща, защото съм скарана със спорта... (колебая се между подвижни игри, съвременни и народни танци, защото са ми на удобно място, и каланетика,аеробика, зумба, защото звучат интересно, а също ми казаха, че фехтовката най-лесно се минава)..
Някой ако може да помогне на глупавичката и вечно неразбрала първокурсничка
- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
Програмата за фитнеса е излязла! 
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And the voices pass with time
And I keep...
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Всички графици за спорт са на сайта на СУ.
Влезте в
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/u ... r_na_sport
и си изберете удобно време, съобразно учебната програма и желанията.
Кампанията за записване стартира на 3 октомври от 9,00 ч.
Това означава, че от този час и ден може да се записвате.
Имайте предвид, че за някои спортове местата свършват бързо, поради големия интерес, близостта до учебния корпус и броя на групите, които ще се сформират.
Никой от преподавателите по спорт не "прави проблеми", ако сте отговорни, редовни и се съобразявате с изискванията.
Успех на всички и приятни, но пълноценни изживявания по време на студентския живот и бъдете здрави!
Влезте в
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/u ... r_na_sport
и си изберете удобно време, съобразно учебната програма и желанията.
Кампанията за записване стартира на 3 октомври от 9,00 ч.
Това означава, че от този час и ден може да се записвате.
Имайте предвид, че за някои спортове местата свършват бързо, поради големия интерес, близостта до учебния корпус и броя на групите, които ще се сформират.
Никой от преподавателите по спорт не "прави проблеми", ако сте отговорни, редовни и се съобразявате с изискванията.
Успех на всички и приятни, но пълноценни изживявания по време на студентския живот и бъдете здрави!