Най-сетне догледах Now You See Me.
Изобщо не ми хареса. Ама никак. Даже и краят не успя да ме изненада.
Очаквах нещо от типа на "Бандите на Оушън" и вероятно заради това бях разочарована: не ми беше достатъчно тарикатски: много се обясняваха, много се гониха, а тарикатското мина между другото. А това "другото" си беше блах...
Въобще не можа да ми ангажира вниманието качествено и непрекъснато гледах още колко има до края. Хич не ми хареса - само дето му се надявах толкова.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Абсолютно. Без ролята на Катрин Зита Джоунс - иначе и трите филма ме радват много, колкото и невъзможни да са обирите им в действителност. Всички правят много готини герои, наистина имаше характери вътре, докато в тая боза и четиримата ми бяха еднакви и скучни.
Иначе харесвам и "Италианска афера", и "Аферата Томас Краун", но там Рене Русо ме дразни доста, а финалът, който е толкова любим на почти всеки, който е гледал филма, ме подразни на макс. Но това е по-дълга тема, пък и изглежда яко заснет и още по-яко измислен, ако не знаеш колко безумен е всъщност.
Ииии... да, сто пъти предпочитам кой да е филм от трилогията за Оушън пред тая глупост, дето наистина едва я изтраях. Те поне са забавни и, както казах, образите, които направиха, ме кефят. Този просто беше... празен.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември
Ненененене, аз имах предвид друго... Как изобщо ти е хрумнало да ги сравняваш?
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Аааа... ми просто очаквах и тоя да е така тарикатски, не ми се гледаше поредния екшън, в който ще се гонят из изоставени складове и разнебитени покриви с размахани... пистолети. Ама нещо се поразочаровах макло ас.
Мисля, че основната причина, поради която не ти е харесал, е защото си очаквала филмът да бъде нещо, което всъщност не би могъл да бъде. Трейлърът може и да презентира "обир на банка", но това изобщо не го поставя до екшъни от порядъка на оушън. Очарованието му е съвсем другаде на него.
Не съм стигнала до него още. Тогава гледах оня с Джордж Клуни и после вече не'ах нерви за друг, пък след това забравих. Тааа.. мерси, че ми напомни, всъщност.
Напълно забравим, но докато го гледаш, е що-годе забавен. Чудиш се "какво още?"
Като цяло бива, ако нямате съвсем никакви очаквания (както бях аз). И са събрали много звезден състав. За убиване на време е окей, но категорично не е нещо свръх.