Плуване?

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
sheilsis
В началото бе словото
Специалност: Стопанско управление
Курс: кандидат-студент

Re: Плуване?

Мнение от sheilsis »

Здравейте :) тази година ще съм 1ви курс и ме интересува, ако запиша плуване като спорт, ще има ли треньори, които да ни учат как се плува? Понеже не мога да плувам много добре, а искам да се науча и предполагам, че сама ще ми е малко трудно, без странична помощ. :)
admin.sport
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от admin.sport »

sheilsis написа:Здравейте :) тази година ще съм 1ви курс и ме интересува, ако запиша плуване като спорт, ще има ли треньори, които да ни учат как се плува? Понеже не мога да плувам много добре, а искам да се науча и предполагам, че сама ще ми е малко трудно, без странична помощ. :)
Плуването е спорт, който в Университета може да започнеш като начинаещ, без да знаеш да плуваш и като състезател, който да участва в състезания. Треньорите са много добри специалисти, майстори на спорта, бивши национални състезатели, които са и създатели на методика за начално обучение по плуване.
nikoolai
В началото бе словото
Специалност: KFE

Мнение от nikoolai »

Здравейте, тази година завърших и се интересувам дали мога да се запиша на спорт плуване към СУ и какви са цените, защото вече нямам студентски права.
dipopova
В началото бе словото
Специалност: молекулярна биология

Мнение от dipopova »

И аз да се включа ще бъда 1 курс в СУ .. и искам да се запиша плуване попринцип за инфо спорта задължителен ли е ..? ии къде всъщност трябва да отида ..Мерси мерси предварително :roll:
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

Спортът във всеки един факултет е с различен статут, виж си учебния план и в него трябва да пише дали той е задължителен или факултативен. Записването става онлайн и ще бъде най-вероятно в рамките на три-четири дена в началото на октомври, ето защо следи сайта на СУ и бъди възможно най-експедитивна, тъй като плуването е един спортовете, в които местата свършват изключително бързо и е много вероятно да не успееш да се запишеш. : ))
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
admin.sport
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от admin.sport »

although написа:Спортът във всеки един факултет е с различен статут, виж си учебния план и в него трябва да пише дали той е задължителен или факултативен. Записването става онлайн и ще бъде най-вероятно в рамките на три-четири дена в началото на октомври, ето защо следи сайта на СУ и бъди възможно най-експедитивна, тъй като плуването е един спортовете, в които местата свършват изключително бързо и е много вероятно да не успееш да се запишеш. : ))
Онлайн записването за спорт за учебната 2013/2014 г. ще стартира на 3 октомври 2013 г.
Наистина в някои спортове местата свършват бързо (т.е. местата в групите се запълват).
Например: катерене, тенис, плуване, фитнес и т.н., но все пак зависи от желанията Ви.
Преди да се запишете, четете внимателно съобщенията в сайта на Департамента по спорт или в сайта за записване! някои от тях са с препратки към линкове или файлове за графика или информация с изискванията за даден спорт.
Успех!
Последно промяна от admin.sport на 03 Сеп 2013, 15:51, променено общо 1 път.
Аватар
Judas
Легендарен флуудър
Курс: втори

Мнение от Judas »

А в какво състояние е басейнът?
dipopova
В началото бе словото
Специалност: молекулярна биология

Мнение от dipopova »

Мерси за отговора ще го имам предвид
Аватар
Iliyan.Yakimov
В началото бе словото

Мнение от Iliyan.Yakimov »

Някой от по-горен курс, който е тренирал плуване, ще сподели ли някакви отзиви за плуването, защото аз чух лоши отзиви, което ме кара да замисля дали да запиша плуване.
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен. /Алберт Айнщайн/
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

Какво те интересува относно плуването?! Какви са тези лоши отзиви, които си чул, за да пиша конкретно по тях? В плувния отбор на СУ съм от няколко години и смея да твърдя, че съм изключително запознат с този спорт и общо взето с всичко, свързано с него.
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Аватар
Iliyan.Yakimov
В началото бе словото

Мнение от Iliyan.Yakimov »

Отзивите, които прочетох във фейсбук бяха, че водата е била студена, мястото не било добре поддържано, дори по съблекалните се случвало да изчезват разни лични неща...
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен. /Алберт Айнщайн/
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

Температурата на водата е напълно нормална, даже на мен ми е леко топла, защото обикновено тя бива подгрявана с около градус повече, заради всичките малки деца, които ходят на басейна... нали се сещаш, че тя няма как да е студена, именно заради децата и заради тяхната предразположеност да се разболяват лесно. Мястото си е много добре поддържано, мен ако питаш. Има си съблекалня, има си шкафчета, които се заключват, има си душове, на които да се изкъпеш... всичко онова, което ти е нужно е налице... ако търсиш лукс, няма да го намериш, но и за луксозните басейни се плаща по десет лева на час, а не е безплатно. Колкото до изчезването на вещи... по-скоро това са градски легенди, които се предават от година на година, защото конкретно на този басейн съм тренирал и като бях ученик и мога да ти кажа, че за всичките години, които съм прекарал на него, а те са много, съм чул едва-едва за два случая на подобни деяния, но всичко си зависи от теб и от това колко си пазиш нещата, защото по-често хората си ГУБЯТ вещите, а не им биват откраднати, но е далеч по-лесно да набедиш някой неизвестен, отколкото да си признаеш грешката или своята несъобразителност.
Аватар
Hristiyan_ivanoff
В началото бе словото

Мнение от Hristiyan_ivanoff »

А кой е въпросният басейн, където се провеждат заниманията по плуване?
admin.sport
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от admin.sport »

Това е басейнът на стадион "Академик" ІV км, зад Стопанския факултет, до ФФ - културология, БИН и социология.

https://www.google.bg/mapmaker?splash=1 ... ylaunch_bg
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт в СУ”