Общежития

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
nellie wolfe
В началото бе словото
Специалност: Математика и информатика
Курс: първи

Re: Общежития

Мнение от nellie wolfe »

Kotova написа:Аз ще им се обадя утре и ще им тегля майните. Супер се изнервих сега...щото ще трябва да се натреса на хора, които си имат достатъчно работа и грижи, че да се занимават с мен и да ми осигуряват подслон. Егаси безотговорността и немърливостта, честно. Аз кандидатствам с 2 шестици и въобще не виждам къде ми беше предимството да си напиша, че съм полусирак.
Значи аз имах същия проблем.
С пълен бал съм, ама имам родител с ТНР над 90% и нали предимство. Писах на оня, той ми каза, че сега тече по успех. По социален критерии се кандидатствало по- късно ... така че май сега сме хем по успех, хем пък и с някакво предимство.
А бтв социален критерии е само по доходите на семейството
brukii
В началото бе словото

Мнение от brukii »

на 17.09. излиза класирането за общежитие, предварително обявиха,че на 21 и 22. 09. няма да работят съответните слижби. Въпросът ми е дали ще мога след 23.09. да си взема настанителната заповед ? Какъв е бил срока миналата година, споделете ако си спомняте?!
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

Къде го видя това за 17-ти , че не разбрах : )
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
brukii
В началото бе словото

Мнение от brukii »

The_iMMortal_f написа:Къде го видя това за 17-ти , че не разбрах : )
Грешка! :) 19-ти!
Macklemore
В началото бе словото
Специалност: История

Мнение от Macklemore »

Абе да ви питам, досега не се бях замислял, но комшийката, която са я приели в УНСС, не са я одобрили за общежитие и щяла да си търси квартира, та има ли шанс и нас да не ни приемат и да останем на улицата...
Аватар
gerybeyb
В началото бе словото
Специалност: Славянска филология

Мнение от gerybeyb »

Да, аз го изпитах това чувство миналата година, още по-гадно беше, че бях първокурсник и не знаех къде се намирам:)
С усмивка можеш да стигнеш далеч. Още по - далеч можеш да стигнеш с усмивка и пистолет...
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий

Винаги има шанс!Миналата година казаха, че за всички ще има места- резултатът беше , че 1400 студенти трябваше да спят на палатки или да чакат други класации.
Не са давали смели изказвания тази година-ако някой е чул нещо- моля да сподели.
Та- всичко зависи от това колко хора са зайците, колко сме ние, какъв е бала, средния успех и милион други фактори.Разбира се факултетите, които държат по висок бал са си ЮФ, ФЖМК, ФМИ и още някои.
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Аватар
skailer
В началото бе словото
Специалност: Неформално образование

Мнение от skailer »

А за всеки факултет определен брой легла ли се дават и примерно ФП като са само 3 спец. , това означава ли че бала ще е по-голям или по-малък ?
Пореден мост зад мен
изгарям го и в пепелта
заравям аз очите си...
Поглеждам сляп назад,
виждам само прах,
там където само преди миг стоял съм
не ще се върна пак.
Аватар
gerybeyb
В началото бе словото

Мнение от gerybeyb »

Мисля, че точно това е приемът по квоти - всеки факултет има различен брой легла, като за биологическия мога да кажа, че бала е нисък, докато за славянски филологии - не чак толкова...:) За другите нямам представа:)
С усмивка можеш да стигнеш далеч. Още по - далеч можеш да стигнеш с усмивка и пистолет...
Аватар
skailer
В началото бе словото
Специалност: Неформално образование

Мнение от skailer »

Късат ми нервите просто, поне да беше по-рано класирането, за да имаме време да реагираме, ако не сме приети уффффф
Пореден мост зад мен
изгарям го и в пепелта
заравям аз очите си...
Поглеждам сляп назад,
виждам само прах,
там където само преди миг стоял съм
не ще се върна пак.
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий

gerybeyb написа:Мисля, че точно това е приемът по квоти - всеки факултет има различен брой легла, като за биологическия мога да кажа, че бала е нисък, докато за славянски филологии - не чак толкова...:) За другите нямам представа:)

Говориш наслуки.ФслФ също е със средна красота балове- около 4,40-4,50 се върти всяка година.Не сме от факултети с висок бал за общежитие.

Аватар
Yooo
В началото бе словото
Специалност: Не казвам

Мнение от Yooo »

http://www.fnpp.uni-sofia.bg/shestvie.html ...... Много са гадни аз мислех да се настаня на 27 , ако бъда приета ?? Лошо ли е, ако не отида ??
Ако твърде дълго гледаш в бездната, тя ще погледне в теб.
Ницше
Аватар
Geri.A
Форумозавър Рекс
Специалност: ВО

Мнение от Geri.A »

Към всички, които не са 1-ви курс: за лятото се изнесох, сега пак ще се нанасям в стаята си. При настаняването дали ще ми трябват по-особени документи, студентска книжка и т.н. или само личната карта стига?
Когато тя беше склонна, той не искаше. Когато той пък искаше, тя се дърпаше. А когато и двамата искаха, се спусна завесата!
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър
Курс: трети

Мнение от The_Viper »

мне, мисля че не ти трябва студентска книжка.
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
Аватар
gerybeyb
В началото бе словото

Мнение от gerybeyb »

А, не съм казала, че са ФСЛФ е много висок бала, просто го сравних с биологическия - около 3,70-80 миналата година:) Според мен не е много справедлив приемът по квоти, но така го разбират - така го правят. Мен никой не ме пита:)
Yooo написа:http://www.fnpp.uni-sofia.bg/shestvie.html ...... Много са гадни аз мислех да се настаня на 27 , ако бъда приета ?? Лошо ли е, ако не отида ??
Ами ако си първи курс, тогава трябва да ви раздадат студентските книжки. Поне при нас беше така:) Предполагам не е фатално ако не я вземеш тогава, но ще трябва да се занимаваш после да си я търсиш. Иначе аз съм втори курс и няма да присъствам:)
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”