Здравейте! Продавам теми по история за кандидат-студенти, написани от ПРОФЕСОР по история от Софийския университет. Комплектът включва пълна разработка на темите /план, разгърната тема в увод, теза /подкрепена с извори/, изложение, заключение, изводи и исторически коментар/. Към комплекта са включени - допълнителна схема с всевъзможна комбинация от темите, бонус материали и критерии за оценяване на изпита, написани от изпитната комисия. Давам гаранция за качеството на темите и успеха /студент съм по право/. Цената подлежи на договаряне, а обявата е валидна за цялата страна. Изпращам с Еконт с опция да си проверите пратката.
По договаряне:
Цена на темите 100лв. - Изпращам всяка тема отделно подвързана и в папки разделени на 3 раздела: Средновековие, Възраждане и Нова история. Около 300 страници са всички теми.
Цена на темите 70лв. - Имам темите и на файлове, така че изпращам и по интернет! Снимани са качествено и всичко се разчита.
Винаги изпращам някоя тема (по ваш избор) предварително по интернет, за да видите езикът, стилът и качеството на темите.
Можете да ми пишете на email - historystar@abv.bg или на ЛС.
НАЙ-ДОБРИТЕ ТЕМИ ПО ИСТОРИЯ! НАПИСАНИ СА ОТ ПРОФЕСОР В СУ!
НАЙ-ДОБРИТЕ ТЕМИ ПО ИСТОРИЯ! НАПИСАНИ СА ОТ ПРОФЕСОР В СУ!
"Не ме мрази, че съм красив. Мрази ме, че го знам." Алф ;D
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Re: НАЙ-ДОБРИТЕ ТЕМИ ПО ИСТОРИЯ! НАПИСАНИ СА ОТ ПРОФЕСОР В С
В тоя форум всички продават най-добрите теми по история.
Последно издигане Kalisto от 27 Сеп 2013, 09:24