За всички кандидат-прависти

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
sivoko
В началото бе словото
Обратна връзка:

За всички кандидат-прависти

Мнение от sivoko »

Здравейте приятели, реших да пусна отделна тема за всички, приети или не още право. Нека тук да се обособим като отделна група, да споделим своите виждания, мнения и всичко, което ни вълнува около кандидатстудентските изпити, започването на следването, кой с какво ще се занимава през оставащото лято, къде ще почива и т.н.
literaturka
В началото бе словото

Мнение от literaturka »

Още не са излезли резултатите по история, а вече се обособява групата на бъдещите юристи :) Надявам се да ни приемат. Успех с класирането :)
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

аз съм почти сигурна, че съм вътре, но ще се успокоя напълно след 7 август :D
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

everyday_, ти колко изкара по БЕЛ?
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

4.75 :D доволно, специално на тема аз и БЕЛ си е даже супер :lol:
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Браво! :D Мисля, че ти е напълно достатъчно за първо желание. То балът на правото в последните години поспадна....
Изображение

Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

е то не се знае какви ще са резултатите от редовния по история...мен той ме притеснява :roll:
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

За това писах в една друга тема. Нямаш основания за притеснение
Изображение

Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

:D по принцип да...но като знам, че на БЕЛ-а има 13 пълни 6-ци някакво тази година както каза Кака Ад се извъдихме някакви отличници :lol: та затова казвам, че напълно ще се успокоя на 7 може би
Аватар
Titan
В началото бе словото
Специалност: Журналистика
Курс: първи

Мнение от Titan »

Е, аз БЯХ кандидат-правист, докато не видях напълно незаслуженото 2.00 по Български... велика глупост :roll: А на тоя Български разчитах... Не знам, чак за 2 не съм, чак пък толкоз да съм тъп :roll: Все едно, по История очаквам по тая логика същото, затова ще взема да проверя някоя тема за неуспели :lol:
Assasiyah
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Assasiyah »

Аз тайничко си се надявах да се класирам за въпросната специалност, но след оценката по литература не знам как ще стане. :cry:
Изображение
Аватар
Калев
Живее, за да пише
Специалност: право
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от Калев »

Здравейте. :)
И моето първо желание е право. :) От дипломата имам 5.75 по литература и 6.00 по история. На предварителния по история имам 4.25, а на литературата изкарах 5.50. Така преди да излязат оценките от редовния изпит по история балът ми за право е 25.75 и се надявам и в този вид да ми е достатъчен, тъй като миналата година на първо класиране са приемали момчета с 25.50, а на второ балът е паднал до 25.00. Притесненията ми са, че с лесната тема по история ще се вдигне балът, но си мисля, че в случая доста ще се вдигнат и критериите при оценяването. Но също така предполагам, че заради литературата ще се понижи до известна степен балът, защото поне според мен формулировките са по-трудни от миналогодишните. Ще си проличи, като изкарат статистиката. :) Все пак още се надявам с оценката от историята да ми се повиши балът, така че да не ми се налага да се тормозя с такива сметки. :)
Успех на всички кандидатстващи!!! ;)
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Защо бе джанъм трябва да се обособявате като отделна група :shock: То рибата още в тигана вие я ядете и нещо май се цепите от кандидат-студентското море :shock:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Защото сме най-много 8)

П.П. Аз искам да запетам как стоят нещата с потоците, но май е най-добре да питам по някое време в другия раздел :D
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
Puff4e
В началото бе словото

Мнение от Puff4e »

Калев написа:Здравейте. :)
И моето първо желание е право. :) От дипломата имам 5.75 по литература и 6.00 по история. На предварителния по история имам 4.25, а на литературата изкарах 5.50. Така преди да излязат оценките от редовния изпит по история балът ми за право е 25.75 и се надявам и в този вид да ми е достатъчен, тъй като миналата година на първо класиране са приемали момчета с 25.50, а на второ балът е паднал до 25.00. Притесненията ми са, че с лесната тема по история ще се вдигне балът, но си мисля, че в случая доста ще се вдигнат и критериите при оценяването. Но също така предполагам, че заради литературата ще се понижи до известна степен балът, защото поне според мен формулировките са по-трудни от миналогодишните. Ще си проличи, като изкарат статистиката. :) Все пак още се надявам с оценката от историята да ми се повиши балът, така че да не ми се налага да се тормозя с такива сметки. :)
Успех на всички кандидатстващи!!! ;)

аз пък никак не смятам, че темата е била лесна-не заради самия материал, а заради н-на,по който е зададена-без славяни и прабългари...поради тази причина(помнете ми думата;)) повечето няма да са писали кой знае какъв обем,защото едва ли мнозинството са се готвили тоооолкова подробно по аспарух и тервел;) така че споко!;)
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”