За всички кандидат-прависти
Модератор: Boromir
- sivoko
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
За всички кандидат-прависти
Здравейте приятели, реших да пусна отделна тема за всички, приети или не още право. Нека тук да се обособим като отделна група, да споделим своите виждания, мнения и всичко, което ни вълнува около кандидатстудентските изпити, започването на следването, кой с какво ще се занимава през оставащото лято, къде ще почива и т.н.
-
literaturka
- В началото бе словото
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Калев
- Живее, за да пише
- Специалност: право
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Здравейте. 
И моето първо желание е право.
От дипломата имам 5.75 по литература и 6.00 по история. На предварителния по история имам 4.25, а на литературата изкарах 5.50. Така преди да излязат оценките от редовния изпит по история балът ми за право е 25.75 и се надявам и в този вид да ми е достатъчен, тъй като миналата година на първо класиране са приемали момчета с 25.50, а на второ балът е паднал до 25.00. Притесненията ми са, че с лесната тема по история ще се вдигне балът, но си мисля, че в случая доста ще се вдигнат и критериите при оценяването. Но също така предполагам, че заради литературата ще се понижи до известна степен балът, защото поне според мен формулировките са по-трудни от миналогодишните. Ще си проличи, като изкарат статистиката.
Все пак още се надявам с оценката от историята да ми се повиши балът, така че да не ми се налага да се тормозя с такива сметки. 
Успех на всички кандидатстващи!!!
И моето първо желание е право.
Калев написа:Здравейте.
И моето първо желание е право.От дипломата имам 5.75 по литература и 6.00 по история. На предварителния по история имам 4.25, а на литературата изкарах 5.50. Така преди да излязат оценките от редовния изпит по история балът ми за право е 25.75 и се надявам и в този вид да ми е достатъчен, тъй като миналата година на първо класиране са приемали момчета с 25.50, а на второ балът е паднал до 25.00. Притесненията ми са, че с лесната тема по история ще се вдигне балът, но си мисля, че в случая доста ще се вдигнат и критериите при оценяването. Но също така предполагам, че заради литературата ще се понижи до известна степен балът, защото поне според мен формулировките са по-трудни от миналогодишните. Ще си проличи, като изкарат статистиката.
Все пак още се надявам с оценката от историята да ми се повиши балът, така че да не ми се налага да се тормозя с такива сметки.
аз пък никак не смятам, че темата е била лесна-не заради самия материал, а заради н-на,по който е зададена-без славяни и прабългари...поради тази причина(помнете ми думата;)) повечето няма да са писали кой знае какъв обем,защото едва ли мнозинството са се готвили тоооолкова подробно по аспарух и тервел;) така че споко!;)

Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"