Общежития
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Etta Place
- В началото бе словото
Re: Общежития
Звъннах, младежът беше много любезен, помоли ме да си кажа ЕГН-то и каза, че ще ми изчисли бала и до две минути ще ми одобри заявлението. Така и стана
Успех на всички : )
-
dipsiiii
- В началото бе словото
- Специалност: Европеистика с немски език
- Курс: първи
Комисия по настаняване в общежитията на СУ Вчера в 13:46 близо до Sofia, Grad Sofiya
Във връзка с многобройните оплаквания, които получихме от новозаписани студенти по повод невъзможността им да получат потребителско име в СУСИ и да подадат документите си за общежитие, ПСБО и КН Ви информират, че срокът за подаване на заявления за първокурсници се удължава до 13.09.2013г вкл./същата дата като тази за горен курс/.
Това публикуваха във фейсбук
А някой има ли представа от кога ще е настаняването? Преднте години, когато се е почвало на 01.10 е било от 27.09. Надявам се поради промяната на датата на започване това да е съобразено, но никъде не намирам информация.
Във връзка с многобройните оплаквания, които получихме от новозаписани студенти по повод невъзможността им да получат потребителско име в СУСИ и да подадат документите си за общежитие, ПСБО и КН Ви информират, че срокът за подаване на заявления за първокурсници се удължава до 13.09.2013г вкл./същата дата като тази за горен курс/.
Това публикуваха във фейсбук
-
Etta Place
- В началото бе словото
За жалост датата на започването на настаняването съвпада с тази за откриването на учебната година
-
Macklemore
- В началото бе словото
- Специалност: История
Искаш да кажеш, че имаме право да се настаняваме от 1ви Октомври?Etta Place написа:За жалост датата на започването на настаняването съвпада с тази за откриването на учебната година
-
Etta Place
- В началото бе словото
Не, датата на официалното откриване е на 27 по повод 125-годишнината на СУ. Иначе, за да съм по точна - настаняването започва от 27 и е, мисля, до 30 вклMacklemore написа:Искаш да кажеш, че имаме право да се настаняваме от 1ви Октомври?Etta Place написа:За жалост датата на започването на настаняването съвпада с тази за откриването на учебната година
http://uni-campus.net/editor/files/zapo ... iavane.pdf
Последно промяна от Etta Place на 09 Сеп 2013, 18:48, променено общо 1 път.
-
gallka
- В началото бе словото
- Специалност: Социология
А от колко часа ще се проведе откриването и къде ?
-
dipsiiii
- В началото бе словото
- Специалност: Европеистика с немски език
Това отново е някаква пълна глупост.. Аз на 27 за откиването ли да ходя или да се размотавам с куфарите си по общежитията.....
-
Macklemore
- В началото бе словото
- Специалност: История
Апф, аз тва откриване хич не го бройкам.
Имам си къде, къде по-важна работа, от това да се размотавам из София и да крещя кат пиян... Ще ме извиняват, ама да си търсят други балами за тва тържество...
-
Etta Place
- В началото бе словото
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/n ... niversitetgallka написа:А от колко часа ще се проведе откриването и къде ?
Цъкаш най - долу 'график на откриването' и според специалността си, или по - скоро факултета, се ориентираш къде и кога
- gerybeyb
- В началото бе словото
- Специалност: Славянска филология
Аз съм само с едно бързо въпросче - нали не съм единствената с разлики от това, което пише в СУСИ и от реалните оценки ? Също пише, че имам 4 невзети изпита, а аз имам само 1 ?
С усмивка можеш да стигнеш далеч. Още по - далеч можеш да стигнеш с усмивка и пистолет...
И аз имам грешки.
- Yooo
- В началото бе словото
- Специалност: Не казвам
Интересното е , че за моя факултет ФНПП няма нищо в 'график на откриването' ..... хаха ..... а тук - http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/n ... 014_g_fnpp - това не мога да разбера какво значи, на 27 да ходя ли някъде или направо на 30 .... интересно ...Etta Place написа:http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/n ... niversitetgallka написа:А от колко часа ще се проведе откриването и къде ?
Цъкаш най - долу 'график на откриването' и според специалността си, или по - скоро факултета, се ориентираш къде и кога
Ако твърде дълго гледаш в бездната, тя ще погледне в теб.
Ницше
Ницше
- Kotova
- В началото бе словото
- Специалност: история
Добре, бе.. настаняването на класиралите се по социален критерий е от 8.10 до 10.10. Някой ще ми обясни ли аз от 26 /нали поне ден преди откриването трябва да съм в София/ до 8.10 къде да живея? Под някой мост ли?
-
Bleak
- От дъжд на вятър
Аз миналата година пребивавах нелегално из някакви стаи докато излезна класирането по социални критерии.
- Kotova
- В началото бе словото
- Специалност: история
Аз ще им се обадя утре и ще им тегля майните. Супер се изнервих сега...щото ще трябва да се натреса на хора, които си имат достатъчно работа и грижи, че да се занимават с мен и да ми осигуряват подслон. Егаси безотговорността и немърливостта, честно. Аз кандидатствам с 2 шестици и въобще не виждам къде ми беше предимството да си напиша, че съм полусирак.