Великотърновския
Модератор: Boromir
и аз мн се разочаровах от оценката си в Търново,не 4е е лоша-5.30-даже си е мн добра,но аз очаквах над 5.50..наистина си беше елементарен изпита. Та сега и аз мн се страхувам за английския в Софийскиа щото там изпита ми се стори пъти по-сложен... 
Дори и да си на верен път, ако просто седнеш на пътя ще те прегазят...
-
Жрецът на Болката
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- Picklenose
- От дъжд на вятър
Сега си гледам оценката във ВТ по английски вариант 2 и е слаб 2 което е невъзможно защото знам,че се справих дори много добре.Надявам се да са объркал инещо защото ще трябва да се разхождам до там иначе.Много глупаво е това да те стряскат с няква оценка само защото са объракали нещо....50% 2ки...ъпсурддд
why don't you go outside and .... yourself?!
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- sunbreeze
- Постоянно присъствие
Така и така има такава тема вече...да се възползвам и аз. Че май съм на път да се побъркам вече...
Та ситуациата при мен е следната:
Приета във ВТУ първо желание - археология
В СУ - немска филология 100000% (пред мен има 45 момичета, а те приемат 55) иии след издънката по история - 4.75
някакви мизерни шансове да си додрапам до археологията.
Искам да уча археология, това не е под съмнение.Филологията въобще, ама въобще не ме влече.
Въпросът е дали да запиша археология във ВТУ, където вече съм приета, или да чакам второ, трето и т.н. за СУ.
Лошото е, че каквото реша до 7-8 август - това е. Дипломата отива някъде и до там. Другото място гори...
Съвет???
В СУ - немска филология 100000% (пред мен има 45 момичета, а те приемат 55) иии след издънката по история - 4.75
Искам да уча археология, това не е под съмнение.Филологията въобще, ама въобще не ме влече.
Въпросът е дали да запиша археология във ВТУ, където вече съм приета, или да чакам второ, трето и т.н. за СУ.
Лошото е, че каквото реша до 7-8 август - това е. Дипломата отива някъде и до там. Другото място гори...
Съвет???
- Picklenose
- От дъжд на вятър
- Picklenose
- От дъжд на вятър
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
sunbreeze написа:Така и така има такава тема вече...да се възползвам и аз. Че май съм на път да се побъркам вече...
В СУ - немска филология 100000% (пред мен има 45 момичета, а те приемат 55) иии след издънката по история - 4.75някакви мизерни шансове да си додрапам до археологията.
Съвет???
Ами направи някаква шашма с дипломите.
Все пак тоя проблем се случва на много хора всяка година
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Sunbreeze, кофти ситуация.....Можеш да се запишеш във ВТУ и, ако те приемат в СУ на първо класиране арх. ( а аз не мисля, че ще са чак толкова високи баловете там
), да си изтеглиш дипломата ( губиш 10% от таксата). Ако обаче ще трябва да чакаш следващи класирания, моят съвет е да си останеш в Търново- там археологията е на много високо ниво (имам даже познати докторанти в СУ, които са завършили бакалавърска степен там, а и преподаватели), както и катедрата въобще. А ако толкова не ти хареса0- след първата година можеш да се прехвърлиш.

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
1 въпрос-защо трябва да си депозираш дипломата в СУ,за да участваш на 2ро класиране?ако не си приет(а) на 1во не отиваш ли автоматично на следващото?аз съм приета 1во желание във ВТ и мисля да се запиша,но ако се класирам в СУ на 3то ще си изтегля дипломата,дори да изгоря с таксата и ще се запиша в СУ.