Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 3 (виж 1 стр.)
- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 3 (виж 1 стр.)
за горните курсове нали не трябва да се плаща такса пропуск?
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And I keep...
- lusiborisova
- В началото бе словото
- Курс: първи
А този гаранционен депозит трябва ли пак да се плаща ако не си се изнасял през лятото?
Суси не включва невзетите изпити, нали? Как става оформянето на крайния успех след поправителната сесия? Подават ли се някакви заявления за промяна на успеха след поправителната сесия от твоя страна, или администрацията сама проверява това? Имам лошото предчувствие, че яко ще се вдигне успеха за общежитие тази година и затова питам. 
lusiborisova: не
Право - II курс, 2-ри поток
- lady__bird
- В началото бе словото
Като вляза в СУСИ на "данни за мен" ми излиза някакъв грешен град/адрес, към кого трябва да се обърна за да го оправят?
Няма защо да се притесняваш, щом са ти потвърдили заявлението. Вече стоиш и чакаш класация. Сигурно още се опитват да оправят системата и работят по нея за първокурсниците. Например, когато от отдел "Студенти" въвеждат данни в СУСИ достъпът до нея спира.Vitaliq написа:Мисля че имам проблем..![]()
Подала съм си заявлението за общежитие, получих потвърждение в ЗИМБРА, нооо не мога да вляза в СУСИ !? Сега открих, че и в системата за студентски общежития и в ЗИМБРА също НЕ МОГА да вляза! Моля, дайте ми съвет какво да правя (опцията да звънна в университета май няма да стане там на никой не вдигат телефона от няколко дни)
Големия депозит от три наема няма да го плащаш, но този от 15 лева трябва да се плаща всеки семестър.lusiborisova написа:А този гаранционен депозит трябва ли пак да се плаща ако не си се изнасял през лятото?
Това съобщение на комисията ще ти бъде полезно: "Уважаеми колеги от горните курсове,nanozetka написа:Суси не включва невзетите изпити, нали? Как става оформянето на крайния успех след поправителната сесия? Подават ли се някакви заявления за промяна на успеха след поправителната сесия от твоя страна, или администрацията сама проверява това? Имам лошото предчувствие, че яко ще се вдигне успеха за общежитие тази година и затова питам.
когато подавате електронните си заявления и вписвате в тях успехът си, добре преценете дали този успех ще бъде променян в последствие заради поправителни изпити. Периода за подаване на заявленията е съобразен с поправителната сесия, имате достатъчно време да си впишете успеха с отчетени взети поправки.
Когато впишете успех, изпратите заявлението си за одобрение и то бъде одобрено и потвърдено от член на Комисията, това заявление повече НЕ може да бъде редактирано и променяно."
-
krokodilagena
- В началото бе словото
ако не бъда приет на общежитие след класирането по успех имам ли някакъв шанс за общежитие /изключвам класирането по социални критерии /,дори и на друг университет.Настаняват ли всички първокурсници?
- The_Viper
- Легендарен флуудър
колко време след като пуснахте заявлението ви го потвърдиха?
And I keep...
And I keep...
- nuketdan
- В началото бе словото
- Специалност: Логопедия
На мен лично ми го потвърдиха след 2 дни, но имаше хора, чакащи 4-5 дни. Спокойно, току-що видях, че Комисията ще разглеждат заявленията до 13., а не само до 10. (и за първокурсници). Сега са почивни дни, утре мисля, че вече ще ти олекне. 
"Посегнеш ли с ръка, за да погалиш, разместваш въздуха на цялата вселена."
- The_Viper
- Легендарен флуудър
ами аз съм горен курс и не ми пречи да чакам, но ме изнервя, освен тва нямам и пропуск и изобщо положението е доста незадоволително.
And I keep...
And I keep...
- nuketdan
- В началото бе словото
- Специалност: Логопедия
Ами...за горните курсове, мисля, че ставаше бързичко, понеже нали са ви вписани данните в СУСИ вече..не знам защо такаnuketdan написа:На мен лично ми го потвърдиха след 2 дни, но имаше хора, чакащи 4-5 дни. Спокойно, току-що видях, че Комисията ще разглеждат заявленията до 13., а не само до 10. (и за първокурсници). Сега са почивни дни, утре мисля, че вече ще ти олекне.
"Посегнеш ли с ръка, за да погалиш, разместваш въздуха на цялата вселена."
Пуснах заявление на 5ти и днес сутринта още нямаше, за това им писах и след 1 час получих потвърждение 
- King Inkblot
- В началото бе словото
- Специалност: Биология с английски
- Адрес в галерията на СУ: плевен
добре, вече се плаша. пратих моето заявление на 2 и още нямам потвърждение. май току що получих мини паник атака!
I dance with a million devils,
Died from a life of sin.
Made love to a million angels,
Murdered a million men.
There will be blood
Died from a life of sin.
Made love to a million angels,
Murdered a million men.
There will be blood
Аз съм на поправка по един предмет та 10-и. Трябва ли да изчакам, за да видя каква оценка ще получа, за да сметна средния успех, или направо да си пиша 2?