Тема за КС въпроси от различно естество vol.4

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Mare Nostrum
В началото бе словото

Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.4

Мнение от Mare Nostrum »

Хей, тая тема важи ли още?

Мога ли да си извадя дипломата временно, примерно до началото на годината?
Това при положение, че има същества, които обитават отдел студенти, защото четох митове, че не работят през лятото.
seduction
Драскач

Мнение от seduction »

:lol: "да си извадя" в контекста на въпроса ти ми звучи като "да фалшифицирам"... шегата настрана, принципно дипломата след записването остана в су, поради което е хубаво преди това да се случи, да се направят няколко нейни ксерокопия... иначе ги дават за няколко дни като ти задържат през това време студентската книжка...можеш да звъннеш някой друг телефон, за да провериш дали работят
maturabel
В началото бе словото

Мнение от maturabel »

Сега е поправителната/повишителната сесия и работят.
maksima
В началото бе словото
Специалност: Новогръцка филология
Курс: първи

Мнение от maksima »

Извинете искам да попитам нещо- аз съм втори курс но не си взех 3 изпита и имам желанието да се откажа и другата година да кандидатствам нещо друго, нали няма да има проблем. Принципно от първи курс съм си взела всички изпити, но просто открих че тази специалност не е за мен.
Аватар
gabylinkaa
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от gabylinkaa »

Здравейте изчетох милион теми относно кандидатстването и доколкото разбрах ако примерно балообразуващата ми оценка е по Английски и искам да кандидатствам Английск филология е по-добре да не държа матура по английски,а да отида на изпита в СУ..защото от дипломата оценката през всички години си е била 6 и тази пак ще е..а на матурата ако не изкарам точно 6.00 ще окаже влияние.Та,правилно ли съм разбрала?:Д :roll:
Аватар
macharok
От дъжд на вятър

Мнение от macharok »

Съвсем правилно си разбрала. Ти така или иначе за английска филология трябва да си се явиш на изпита - досега не се е случвало бал, образуван само с оценка от матура, да е достатъчен за тази специалност (защото изпит и матура се взимат с различни коефициенти). Но наистина, ако ще имаш пълно 6 по английски от годишните оценки, по-добре не рискувай с матура, защото ако си се явила на матура, оценката от нея се взема за балообразуваща. По-добре заложи на сигурно. Избери някаква друга втора матура.
Успех!
kriss_j
В началото бе словото

Мнение от kriss_j »

Здравейте,
не съм сигурна дали тук е мястото да попитам.. Извинете ме, ако не е.

И така насочила съм се към кореистика, четох доста за специалността и как стоят нещата с кандидатстването. Интересуват ме възможностите за специализация в Корея. Четох, че има стипендия след първи курс ( май и втори, не съм сигурна ), но не успях да намеря информация какво се изисква за стипендията (освен успех) също, че има за четири години и за една. Интересува ме всичко, което можете да ми кажете. :roll:

Благодаря предварително!
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”