Къде обичате да ходите на море?

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
Libra
Гутенберг
Специалност: Българска филология
Курс: първи

Re: Къде обичате да ходите на море?

Мнение от Libra »

Аз тази година бях на къмпинг за първи път - в Арапя, на каравани, и честно казано останах много доволна. Малко е кофти моментът с общата баня, обаче е някак много сладко и ти дава усещане за свобода като видиш прострените гащи на съседите или миризмата на печени чушки до твоя прозорец или пък усиления на макс телевизор на другите съседи, от който бичи мач по БНТ. Абе много яко беше. А после се чувстваш като в Рая, когато най-накрая се добереш до нормална стая с баня и голямо легло. :mrgreen:
Не съм това, което съм, но и другите не са това, което са.
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Ахтопол. Малко, пренебрегвано и много, много спокойно. Знам го наизуст и си имам любими местенца в него. Не съм ходила там обаче в последно време и не знам дали и него не са го презастроили.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Libra написа:Аз тази година бях на къмпинг за първи път - в Арапя, на каравани, и честно казано останах много доволна. Малко е кофти моментът с общата баня, обаче е някак много сладко и ти дава усещане за свобода като видиш прострените гащи на съседите или миризмата на печени чушки до твоя прозорец или пък усиления на макс телевизор на другите съседи, от който бичи мач по БНТ. Абе много яко беше. А после се чувстваш като в Рая, когато най-накрая се добереш до нормална стая с баня и голямо легло. :mrgreen:
Една приятелка има 2 каравани на Арапя и направо съм влюбен в това място. Отиваме, през деня се чудим дали да правим нищо като седим на Памперо или да правим нищо като си лежим в караваната. През вечерта, кеф ти спокойствие в къмпинга, кеф ти джангър по другите курорти. Най-много обаче ми харесва, че всички са си като семейство. Ти до малкия плаж ли беше или до големия?
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
Аватар
dismisstorka
Живее, за да пише
Специалност: PR

Мнение от dismisstorka »

До Големия бяхме :)
Обичам да ходя вкъщи на море. А вкъщи е всяко кътче между Лозенец и Резово :)
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
Аватар
Crippled Alice
Легендарен флуудър
Специалност: Италианска филология
Курс: трети

Мнение от Crippled Alice »

Несебър и Слънчев бряг :)
Достатъчно много навалица, достатъчно много дискотеки, свежи хора и не се спи :)
Нулево спокойствие и вечен купон :))
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

MidwinterSun написа:Ахтопол. Малко, пренебрегвано и много, много спокойно. Знам го наизуст и си имам любими местенца в него. Не съм ходила там обаче в последно време и не знам дали и него не са го презастроили.

E как не свиваш поне малко към Синеморец. :? :wink:

Аз тази година бях малко на Слънчев бряг, по Созопол и Несебър, и като цяло - единствено старият град на Несебър ми хареса. Явно осъзнах, че навалицата не е моят тип "почивка", а на дискотеки мога да ходя и в София.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Не свивам към съседни места, защото с изключение на влака и необходимата маршрутка до Бургас, се придвижвам с кракомобила :lol:
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Mushmul
Флъдзила
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: завършил

Мнение от Mushmul »

Mondscreen написа:Една приятелка има 2 каравани на Арапя и направо съм влюбен в това място. Отиваме, през деня се чудим дали да правим нищо като седим на Памперо или да правим нищо като си лежим в караваната. През вечерта, кеф ти спокойствие в къмпинга, кеф ти джангър по другите курорти. Най-много обаче ми харесва, че всички са си като семейство. Ти до малкия плаж ли беше или до големия?
Ох последния уикенд живях в Памперо. По цял ден наливане с коктейли, а вечерта толкова ни мързеше да разпъваме палатки, че спахме в барa (e, на пуфовете на пясъка де, но те са си част от бара) :lol: Много клошарски уикенд беше, ама ще ме усмихва за цяла седмица.
These are crazy days...

http://www.freerice.com
Изображение
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

Китен, обикновено в края на юни или през септември.
Харесвам Несебър и Созопол по същото време, но рядко ходя там. Бургас и Варна през цялото лято, но във Варна май не съм ходил от 10 години.
Въобще не мога да си представя да почивам в Солун! Екскурзия за ден-два може, но почивка при тези истерици... ;)
От Гърция препоръчвам Родос и то града, но е доста скъпичко. Иначе, и аз си мечтая за Санторини. Напоследък се добрах до Прованса и направо неам думи. Ще взема да стана франкофил. :roll: Планирам и едно пътешествие по Канал дьо Миди с велосипеди, но ще трябва да събирам пари поне две години за подобен купон. Освен ако не си намеря спонсорка... :mrgreen: :P
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Обичах да ходя по стандартните претъпкани места като Созопол и Несебър, но сега по-скоро клоня към задушевните битово-аграрни местенца като Арапя или рандъм друг къмпинг :bigsmurf:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”