Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 3 (виж 1 стр.)

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 3 (виж 1 стр.)

Мнение от The_iMMortal_f »

Един ден дори няма да ви стигне, предвид опашките , които се вият през касите на СБО. Преживейте го - речта на ректора не е нищо ново на откриването и се повтаря всяка година, ще си идете на лекции в понеделник .
Широки усмивки да видя искам. :mrgreen:
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Аватар
nasetoооо
От дъжд на вятър
Курс: първи

Мнение от nasetoооо »

pacho_r написа:
cvetutyy написа:Да, ако отидеш и попиташ.. ама те така ако местят всеки, който изяви претенции..
Никой не казва, че ремонтираните блокове са недостъпни и само връзкари могат да са там, а че те настаняват на случаен принцип. Може и да си попаднеш там, но не можеш предварително да си избереш блок, освен ако някой не ти подбутне рамо.
На първа класация определено настаняват тези с по-висок упсех, може да направите и справка в миналогодишните класации. А горен курс, които си пазят стаите, дори и 4 да имат, разбира се, че пак ги слагат там.
Как според теб предварително да си избереш блок? Кажи ми как става, измисли процедурата? Че те 1000 първокурсници може да искат 51 бл. например, какво ще ги правят??? Хора, това не е хотел, че да си избираш!

aneto, водата се дели на целия блок, а токът е по стаи и се дели на живущите в стаята. :)

..И къде да я направим тази справка,като в СБО няма миналогодишните класации..някой ,ако помни на първо класиране колко е бил минималния бал да каже! ? (:
Ако посоката, в която вървиш ти носи щастие, не питай какъв е пътя, просто върви!
Аватар
cvetutyy
От дъжд на вятър
Курс: друг

Мнение от cvetutyy »

nasetoооо написа:
pacho_r написа:
cvetutyy написа:Да, ако отидеш и попиташ.. ама те така ако местят всеки, който изяви претенции..
Никой не казва, че ремонтираните блокове са недостъпни и само връзкари могат да са там, а че те настаняват на случаен принцип. Може и да си попаднеш там, но не можеш предварително да си избереш блок, освен ако някой не ти подбутне рамо.
На първа класация определено настаняват тези с по-висок упсех, може да направите и справка в миналогодишните класации. А горен курс, които си пазят стаите, дори и 4 да имат, разбира се, че пак ги слагат там.
Как според теб предварително да си избереш блок? Кажи ми как става, измисли процедурата? Че те 1000 първокурсници може да искат 51 бл. например, какво ще ги правят??? Хора, това не е хотел, че да си избираш!

aneto, водата се дели на целия блок, а токът е по стаи и се дели на живущите в стаята. :)

..И къде да я направим тази справка,като в СБО няма миналогодишните класации..някой ,ако помни на първо класиране колко е бил минималния бал да каже! ? (:
Имаше, но доколкото ги следя ги махнаха. Не знам за другите факултети, но поне за ФКНФ беше около 4.40 :) Сигурно при повечето работата е подобна
“Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has yet to come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."
Аватар
pacho_r
От дъжд на вятър

Мнение от pacho_r »

В 42-Б ги има все още разлепени.
Иначе първокурсниците да не се притесняват, касите ще си бачкaт в събота и неделя, както са го правили минали години.
Последно промяна от pacho_r на 21 Авг 2013, 17:41, променено общо 1 път.
Aneto
Пишете, о, братя

Мнение от Aneto »

А, дали за горните курсове ще работят и касите и домакинката събота и неделя? Не помня как беше преди
Аватар
nasetoооо
От дъжд на вятър

Мнение от nasetoооо »

cvetutyy написа:
nasetoооо написа:
pacho_r написа:

Имаше, но доколкото ги следя ги махнаха. Не знам за другите факултети, но поне за ФКНФ беше около 4.40 :) Сигурно при повечето работата е подобна

Тази година ще е и по-нисък... :D
Ако посоката, в която вървиш ти носи щастие, не питай какъв е пътя, просто върви!
stincheto
В началото бе словото

Мнение от stincheto »

Кога се подават документите за общежитията за първокурсниците и къде да ги подам?
Мерси предварително.*

thegirl:
*Редактирано.
Във форума се пише само на кирилица. Прочети правилата!!!
Blanco
В началото бе словото
Специалност: Журналистика

Мнение от Blanco »

Подаването на документи става по електронен път и започва на 01.09.
http://uni-campus.net/index.php?section ... es_id=1183
Казах.
Аватар
lady__bird
В началото бе словото

Мнение от lady__bird »

Ето и моята ситуация: Имам позната в общежитие(състоящо се от две стаи по двама човека,кухня,баня и коридор),която е с нейна приятелка в едната стая,а аз и една приятелка(първокурсници сме) искаме да сме в другата стая за двама.
Трябва да напишем и четирите имената на останалите три ли?
И тези общежития май ги дават на студенти с по-висок успех, а моят е 4.60.Когато напиша,че искам да съм с някого в стая дали ще гледат и успеха или ще класират като за обикновено общежитие? Притеснявам се, ако не ме класират примерно за това по-голямото общежитие, защото не ми стига успеха, направо ще отпадна или ще ме класират в друго. :D Дано някой ме е разбрал и има някакъв отговор, ако не ще взема да се обадя на някакъв номер на Социално битово обслужване
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

- Ако от живеещите от миналата година в съседната стая искат да са в същата са с предимство да ги настанят пак там.
- Не съм много сигурна, че 1 курс може да си избирате с кого да сте, а ако може графата, в която се посочва с кого искаш да си е само 1 за всички, т.е. може да се посочи само 1 човек с когото искаш да си.
Миналата година за стайте за 3ма се писаха, че искат да са заедно като първият посочи втория, вторият - третия и третият - първия. Не знам дали им се е получило така, трябва да отговори някой, който го е правил така. А за 4 човека ще стане по-сложно.
- Ако успехът ти е над или равен на минималния за твоя факултет задължително ще те класират в някоя стая, а от там от теб зависи дали ще се настаниш в нея или ще се пробваш да се преместиш, ако разрешават.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
clinical_dead
Вазов
Специалност: Биология и химия
Курс: втори

Мнение от clinical_dead »

Здравейте аз не съм била на общежитие, но една колежка ме помоли да попитам.
Сега ще започнем 3-ти курс и не е наясно дали се взима успеха от предходните 2 семестъра или от цялото следване до сега (т.е. 1 и 2 курс) ?
Изображение

Изображение
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър

Мнение от thegirl »

Само от 2 курс.
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър
Курс: трети

Мнение от The_Viper »

Кога ще я качат тая страница ?
пише че " платформата за подаване на заявление-декларацията за участие в класацията / ще се появи тук в края на месец август /" ами то е вече края на август.
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър

Мнение от thegirl »

Има още време, по принцип документи се подават от 01.09, а и работната седмица сега е започнала.
mmmm
В началото бе словото
Специалност: evropeistika
Курс: кандидат-студент

Мнение от mmmm »

Здравейте,искам да задам няколко въпроса: първо нали мога да участвам в класиранията за общежития сега септември месец,но ако съм размислила и да съм приета на 19 ако не отида на 27 да се настаня няма да ми направят проблем и също така ако живея първия семестър на общежитие мога ли да се откажа за втория или трябва да си седя за цялата година ?И също така като излезе информацията сега на 19 ще пише ли дали съм в двойна или тройна стая и имената на хората с които ще съм,благодаря предварително :Д
Публикувай отговор

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”