Математика II
Модератор: Boromir
- Mo'Nique
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
аз искам и ще стана 
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Силно се надявам да са! Отговорите съм ги получила, имах леки съмнения по решението ми на осма, но мисля, че е ок, а по седма и девета имам други решения, но съм сигурна, че и моите са верни.Victoria: ще е достатъчно, стига да са ти верни.
Аз поне засега смятам да ставам програмистка, но само времето ще покаже.

-
starMonkey
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
.. аз искам да попитам същото.. за съжаление колкото и пъти да бях в София винаги попадах на момичета искащи да учат Информатика или КН.. питайки ги "Защо?" те отговаряха - "Искам да тествам игри..".. "Винаги това съм искала..".. доподкрепяйки тезата си че не знаят какво искат ги питах "а с какво се занимаваш?.." или "какво обичаш да правиш сядайки на компютър.." и т.н., отговаряха ".. Ами последно учех Уорд, Ексел, ПауарПойнт.." .. "да правя игри..", ест. масата отговори бяха от този тип.Shiro написа:Victoria: ще е достатъчно, стига да са ти верни.
А аз искам да попитам момичетата: колко от вас наистина смятат да стават програмистки? В смисъл ... и да смятат и да искат.
(В отговор на Широ) Аз искам и смятам да стана!Може би на този етап няма да усъвършенствам знанията си в СУ, имайки предвид някои оценки от дипломата ми, а също така големия брой момичета които искат да станат "програмистки", НО ще е в СУ когато и да е.. защото знам че го искам и знам че ще го направя!
Поздрави
- mimisoffice
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Аз реших, че няма да издържа и реших да дам два лева. Казвайте по от рано, че искате отговорите.
Макар че Жеко ги понаписа май.
За ваше съжаление нямам скенер и ще напиша само отговорите.
1.-3 и 0
2. (3;3), (2:1), (-4;-2)
3. 13
4. бедрото е 6, лицето осем по корен от две
5. x E [0;1]U[4;+безкр)
6. а=1, б=-1
7. АБ=28/3, БЦ=13, АЦ=13/3
8. a E [-1;0]
9. десет по корен от три върху три
10. б= -8 ц=1
1.-3 и 0
2. (3;3), (2:1), (-4;-2)
3. 13
4. бедрото е 6, лицето осем по корен от две
5. x E [0;1]U[4;+безкр)
6. а=1, б=-1
7. АБ=28/3, БЦ=13, АЦ=13/3
8. a E [-1;0]
9. десет по корен от три върху три
10. б= -8 ц=1

-
snoopy_doo is back
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
hahohihi написа:.. аз искам да попитам същото.. за съжаление колкото и пъти да бях в София винаги попадах на момичета искащи да учат Информатика или КН.. питайки ги "Защо?" те отговаряха - "Искам да тествам игри..".. "Винаги това съм искала..".. доподкрепяйки тезата си че не знаят какво искат ги питах "а с какво се занимаваш?.." или "какво обичаш да правиш сядайки на компютър.." и т.н., отговаряха ".. Ами последно учех Уорд, Ексел, ПауарПойнт.." .. "да правя игри..", ест. масата отговори бяха от този тип.Shiro написа:Victoria: ще е достатъчно, стига да са ти верни.
А аз искам да попитам момичетата: колко от вас наистина смятат да стават програмистки? В смисъл ... и да смятат и да искат.
(В отговор на Широ) Аз искам и смятам да стана!Може би на този етап няма да усъвършенствам знанията си в СУ, имайки предвид някои оценки от дипломата ми, а също така големия брой момичета които искат да станат "програмистки", НО ще е в СУ когато и да е.. защото знам че го искам и знам че ще го направя!
Поздрави
аз кандидатствам за КН
първо реших че ще кандидатствам само с математика,но не специалности като приложна математика и...
после реших че искам да е нещо що годе преспективно
и така се роди тва решение
отделно се запалих от правенето на някакви елементарни ХТМЛ-ски странички преминавайки към основите на PHP където съм заседнала в момента...някой да не сметне че тва го мисля за голямото програмиране де
един ден искам да имам своя софтуерна фирма ,но ще се задоволя и с работно място в microsoft
абе не че съм върл член на някое програмистко движение,но това е единственото което поне малко ме придърпва
29.40-бал трябва да стигне
предопредиха ме че ще има някакви дето "знаят" много математика и такива дето поназнайват туй онуй от програмиране ....
и горе долу ту ще е чупка ,ту ще е кривка ..но на мен няма да ми е проблем
да дам игнор или канцел както казвала една мъдра преподавателка в БСУ
Dead people aren't easy to kill 

Като запишете КН не значи, че ще станете програмисти. И колкото и перспективно да звучи специалността не значи, че ще си намериш работа със сигурност, все пак сме в България. На тези специалности гледам просто като основа, която ще ми дадат надявам се компетентни хора, които се интересуват поне малко от слушащите ги. 
-
snoopy_doo is back
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
еми не значи
Rodd1ck написа:Като запишете КН не значи, че ще станете програмисти. И колкото и перспективно да звучи специалността не значи, че ще си намериш работа със сигурност, все пак сме в България. На тези специалности гледам просто като основа, която ще ми дадат надявам се компетентни хора, които се интересуват поне малко от слушащите ги.
еми не значи
не всеки ще стане програмист не всеки ще изкласи по правото
аз за себе си говоря че не е нещо с което не мога да се справя
а иначе правилно гледаш на уни-то като на основа
щото като цяло 60% от ученото там не ти трябва но има едни други 120% дето няма да ги научиш на лекции ми вкъщи пред компа с интернет или нежен том от 800 страници
друг е въпроса че постоянно излизат нови и нови неща с които трябва да си в крак(в буквалния смисъл
Dead people aren't easy to kill 

- DeeeDeee
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Преброй се! До тук 2Shiro написа:Victoria: ще е достатъчно, стига да са ти верни.
Аз ли само не искам да програмирам... и съм момиче
Предпочитам приложните дейности
И на мен ми се сториха задачите мноого по-трудни. Кофти...
Виктория, извинявай за въпроса, но какво прави Иван Тонов на аватара ти?
- mimisoffice
- В началото бе словото
- Обратна връзка: