На теория не - не можеш да си избереш блока. Но на практика - ако те настанят в друг блок и после искаш да се преместиш в този, в който познаваш домакинката, може и да стане.
Когато тя беше склонна, той не искаше. Когато той пък искаше, тя се дърпаше. А когато и двамата искаха, се спусна завесата!
Та значи, чак на 27 ще мога да ида до София да си платя и подам документи за общежитие, както и да си видя стаята и взема ключа от нея. Трябва да си се върна...и от 28 до 30 имам време да си довлека багажерите? Супер срокове
"Посегнеш ли с ръка, за да погалиш, разместваш въздуха на цялата вселена."
nuketdan написа:Та значи, чак на 27 ще мога да ида до София да си платя и подам документи за общежитие, както и да си видя стаята и взема ключа от нея. Трябва да си се върна...и от 28 до 30 имам време да си довлека багажерите? Супер срокове
Ами те хората ходят по един път и не се връщат повече.
Здравейте! Какъв е критерият за настаняване в ремонтираните стаи на университета?Има ли значение балът-ако е по-висок,не те ли настаняват в по-хубава стая?
beloslava_pl написа:Здравейте! Какъв е критерият за настаняване в ремонтираните стаи на университета?Има ли значение балът-ако е по-висок,не те ли настаняват в по-хубава стая?
Не мисля, че има критерий за настаняване в ремонтирани стаи Всичко е въпрос на късмет вероятно.
Иначе силно се надявам на хората с по-висок успех да дават по-прилични стаи. Справедливо е според мен, но мен никой не ме пита, така че whatever
“Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has yet to come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."
Eridanus написа:Настаняването става на случаен принцип. И да ти препоръчат блок, няма никаква гаранция, че ще бъдеш точно там.
аз пък доколкото знам при кандидатстването можем да напишем блока, в който бихме желали да сме .. то пак не е гаранция, че ще сме точно там, но има по-голям шанс