Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Абе таз работа с прехвърлянето бая мъглява ми се види,зависи много къде си вялзъл и къде искаш да се прехвърлиш,колко си изкарал на кск изпитите,колко ти е успеха от специалността,дали има квоти за специалността която исакш и въобщее има много "зависи"
Stark написа:Абе таз работа с прехвърлянето бая мъглява ми се види,зависи много къде си вялзъл и къде искаш да се прехвърлиш,колко си изкарал на кск изпитите,колко ти е успеха от специалността,дали има квоти за специалността която исакш и въобщее има много "зависи"
така си е,но след първата година може и да ти допадне специалността и да не ти се ходи по-мъките,после има магистратури ,втори специалностти и прочие
Stark написа:Абе таз работа с прехвърлянето бая мъглява ми се види,зависи много къде си вялзъл и къде искаш да се прехвърлиш,колко си изкарал на кск изпитите,колко ти е успеха от специалността,дали има квоти за специалността която исакш и въобщее има много "зависи"
така си е,но след първата година може и да ти допадне специалността и да не ти се ходи по-мъките,после има магистратури ,втори специалностти и прочие
А аз с бал 20.33 какво да кажа - денонощно трябва да се моля да се закача за най-ниската по бал специалност. Ако съдим по миналогодишните минимални балове няма да вляза, но ако съдим по тези от 2004 имам шансове. Всичко зависи от оценките на тези, които кандидатстват тази година - а те са около 16 000
Добре,няма да е зле да пуснат минималните балове от миналата година.Аз трябва да гадая за другите специалности,защото ме интересува политологиятя например,а знам само за правото,че върви към 27
Добре,няма да е зле да пуснат минималните балове от миналата година.Аз трябва да гадая за другите специалности,защото ме интересува политологиятя например,а знам само за правото,че върви към 27