история - предварителна i
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- ra4e^f
- Форумно зомби
Амииииииии много велики хора на изкуството са получавали признание след смъртта си,също така не всички хора на изкуството са следвали и са били приемани от раз в НАТФИЗ...така че с неподготвените изказвания някъде другаде.Нали за адвокат/и се гласиш/те.Винсент ван Гог написа:Добреra4e^f написа:Една оценка не е основа за самочувстивието като цяло.Тези изпити не могат да бъдат критерий.Винсент ван Гог написа:Всъщност ти колко имаш на предварителния изпит,че си с такова самочувствие на историкПаган написа:Много осторумно, за малко да падна от стола от смях.Изкарвай двойки,но тайничко си бъди гениален
Относно критерия - "Една оценка не е основа за самочувстивието като цяло.Тези изпити не могат да бъдат критерий"...Айде прочетете пак и схванете мисълта ми,близо е до ума
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Имам 2 и не се срамувам да го кажа.Защото предпочитам да си запазяВинсент ван Гог написа:Всъщност ти колко имаш на предварителния изпит,че си с такова самочувствие на историкПаган написа:Много осторумно, за малко да падна от стола от смях.
достойнството и да изляза, отколкота да остана и да пиша глупости, и
тогава да ми се смеят проверяващите
Тук тоя със самочувствието си ти.Защото се правиш на голям разбирач и
отворко.Аз говоря за това, което знам или съм чел.
Бъди сега спокоен, че на този изпит няма да ми се смеят
Както каза рачето, с неподготвените изказвания другаде.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
-
Винсент ван Гог
- В началото бе словото
.........
Последно промяна от Винсент ван Гог на 26 Юли 2006, 14:39, променено общо 1 път.
The Wheel of Time turns, and Ages come and pass, leaving memories that become legend. Legend fades to myth, and even myth is long forgotten when the Age that gave it birth comes again.
- sunbreeze
- Постоянно присъствие
Паган, просто смятам, че да се пише за славяни и прабългари(бит,култура,обществен строй, религия и т.н.) си е чисто отклонение от темата. Така съм преценила и не съм ги написала на изпита. Имам си доводи, повярвай ми. Пък като изкарат оценките и като си видим рецензиите, ще стане ясно кой крив, кой прав. Във всеки случай пожелавам успех на всички от форума 
Пагане, има много повече да се пише от това, което ти спомена.Паган написа:Да да и става 16 страници, ще имаш да вземаш.За това, което каза има точно по две тези за въпрос, за броя на българите - 3.
Съюза се създава през 680 и според Зигиберт това е годината на създаване на България.Според византийците това е 681 година, защото тогава страната е юридически призната.
Ето ти две тези.Айде пиши сега по това нещо 4 страници :winkКакто виждаш, на мен ми е няколко реда.
Има различни мнения и около характера на държавата, около това къде са заселени прабългарите и славяните и как се изграждат, трябва да се спомене и до какво води създаването на българската държава, има повече хипотези за годината на създаването от тези, които ти си написал, границите също за важно нещо и т.н... Наистина има доста информация по въпроса.
Six billion people in the world... Six billion souls.
And sometimes... all you need is ONE !

-
Винсент ван Гог
- В началото бе словото
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Различни са и мненията относно годината на създаване на българската държава. Според едни историци тя е 680 г. след битката при Онгъла (сведение: Презвитер Константин), според други тя е продължение на Кубратова България. Преобладаващо е мнението, че рожденната дата на българската държава е 681 г., когато император Константин IV, поради невъзможността си да се справи с нашествениците, е принуден да сключи мирен договор с тях и се задължава да им плаща ежегоден данък. Още от тогава византийците започват да я наричат с името “България”. Договорът от 681 година е юридическо признание на новата държава.
Интересно е едно известие на хрониста Зигеберт, който по повод поражението на византийците при Онгъла, отбелязва: “От сега нататък трябва да се отбележи българското царство”.
Така е отразен въпросът в моята тема...

Интересно е едно известие на хрониста Зигеберт, който по повод поражението на византийците при Онгъла, отбелязва: “От сега нататък трябва да се отбележи българското царство”.
Така е отразен въпросът в моята тема...
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ми не знам.Моите теми са кратки, точни ясни.Без никакви допулнителни информации и глупости.Проверени са от човек, които е върте в нещата и с тях може да се изкара отлична оценка.Няколко човека ми изпращаха теми, за да ми покажат колко са дълги техните.Аз пък ги давах на този, които ми проверяваше моите.И той каза:"Прекалено много ненужна информация, темите са сухи и безинтересни"
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Колко ти излезе тематаsunbreeze написа:Паган, просто смятам, че да се пише за славяни и прабългари(бит,култура,обществен строй, религия и т.н.) си е чисто отклонение от темата. Така съм преценила и не съм ги написала на изпита. Имам си доводи, повярвай ми. Пък като изкарат оценките и като си видим рецензиите, ще стане ясно кой крив, кой прав. Във всеки случай пожелавам успех на всички от форума
Определено е така, но защо пък да съкращаваш нещо и да не го пишеш, когато го знаеш и си го научил.Паган написа:Ми не знам.Моите теми са кратки, точни ясни.Без никакви допулнителни информации и глупости.Проверени са от човек, които е върте в нещата и с тях може да се изкара отлична оценка.Няколко човека ми изпращаха теми, за да ми покажат колко са дълги техните.Аз пък ги давах на този, които ми проверяваше моите.И той каза:"Прекалено много ненужна информация, темите са сухи и безинтересни"
Моята тема примерно е хипер дълга и богата на много информация.
Е, скъсах си ръката да пиша и написах всичко, което знам. Поне после няма да си казвам: "Олеее, това защо не го написах... Сега ще ми намалят оценката."
А и темата ми в никакъв случай нямаше излишна информация или нещо, което не трябва да бъде там.
Но има и теми, които са с по-малко информация и също отговарят на изискванията.
Мисля си, че всичко останало, което напишеш и е вярно, и се вписва в темата, то ти се отчита като плюс.
Six billion people in the world... Six billion souls.