Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 3 (виж 1 стр.)
Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 3 (виж 1 стр.)
Дано само такъв да е изказът, и наистина да са уважени, че лошо става
Искам да ви попитам как стои въпросът с онлайн разплащането по Epay, понеже си запазих общежитието през лятото и трябва да си платя наема, та направих си необходимата за това регистрацията от сайта на СБО и ме пренасочи към сайта на Epay - та там има графа "Плащане от - 1)карта по подразбиране 2)микросметка 3)друга карта" - какво ще рече това и каква е процедурата някой по - запознат, ако може да просветли, ще съм му много благодарен.
Право - II курс, 2-ри поток
- geridem
- В началото бе словото
- Специалност: английски език
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: geridem
Това важи ли по някакъв начин за първокурсниците? Или при нас всичко е от 1ви септември?lusiborisova написа:Онлайн заявлението се праща от 15 до 25 август на leten_prestoi@abv.bg от Зимбра.
"Because he had no place he could stay in without getting tired of it and because there was nowhere to go but everywhere, keep rolling under the stars..."
— Jack Kerouac
— Jack Kerouac
Това е за престой през месец септември в общежитията. Вие къде се набутахте, след като все още си нямате общежития?geridem написа: Това важи ли по някакъв начин за първокурсниците? Или при нас всичко е от 1ви септември?
nanozetka, мисля, че 1) те оправя, ако имаш дебитна карта, иначе трябва да знаеш, че в тази система не се генерира увеличението на наема през летния период. :]
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
До коя дата трябваше да изчистим сметките към СБО, до края на август, или до 10.09 ?
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
до 10.09
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And I keep...
-
teddypoooh
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика
- Курс: първи
Здравейте, Колеги!
Тази година ще съм първи курс - задочно обучение. Очните ми занятия ще са от 02.09 до 26.09.2013 вкл.
Интересувам се дали за тези дни ще мога да ползвам общежитие в Студентски град, на каква цена и към кого да се обърна. Моля, който има информация, да ми пише!
Предварително благодаря!
Тази година ще съм първи курс - задочно обучение. Очните ми занятия ще са от 02.09 до 26.09.2013 вкл.
Интересувам се дали за тези дни ще мога да ползвам общежитие в Студентски град, на каква цена и към кого да се обърна. Моля, който има информация, да ми пише!
Предварително благодаря!
- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
Мне. Право на общежитие имат само студенти редовно обучение.
Some nights I still can't sleep
And I keep...
And I keep...
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Можеш на хотелски начала.
Виж тук повече информация:
http://uni-campus.net/index.php?section ... ages_id=44
Виж тук повече информация:
http://uni-campus.net/index.php?section ... ages_id=44
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
-
teddypoooh
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика
- Курс: първи
Благодаря ви, The_Viper и thegirl! И оше едно въпросче имам: а каква е месечната такса за общежитие - на студент редовно обучение?
Варира, според блоковете, но е в рамките на 17-23 лева - това е наемът, отделно плащаш консумативи, но 40-50 лева със сигурност ще ти покрият задълженията в месеца, понякога и по-малко.teddypoooh написа:Благодаря ви, The_Viper и thegirl! И оше едно въпросче имам: а каква е месечната такса за общежитие - на студент редовно обучение?
-
Mare Nostrum
- В началото бе словото
Когато напуснах общежитието не си получих гаранционният депозит. Имам този обходен лист, но смятам да се записвам наново. Ще трябва ли да внасям такъв депозит пак тази година, или може би трябва да изтегля този? Това става на касата, нали?
А и, до колкото видях на първата страница тук, трябвало е да ми върнат и част от семестриалните депозити. Които, естествено, не са върнали. Ъх, какво се прави?
Аа, мисля, че е редно да спомена, че съм сменил специалността и отново ще съм първи курс тази година.
А и, до колкото видях на първата страница тук, трябвало е да ми върнат и част от семестриалните депозити. Които, естествено, не са върнали. Ъх, какво се прави?
Аа, мисля, че е редно да спомена, че съм сменил специалността и отново ще съм първи курс тази година.
Семестриалните ги връщат някъде ноември-декември и май много-много не разгласят като го правят, поне преди години беше така. Ако случайно ти или твой приятел плаща на касите в този период.
Гаранционният депозит по принцип се изтегля от касите. "Не си получих" вероятно значи, че не си отишъл да си го получиш. Иначе ако наемът в новата ти стая, съвпада с този в старата, сумата за депозита ще е същата и е възможно да няма нужда го теглиш. Но така или иначе това можеш да го разбереш на място.
Гаранционният депозит по принцип се изтегля от касите. "Не си получих" вероятно значи, че не си отишъл да си го получиш. Иначе ако наемът в новата ти стая, съвпада с този в старата, сумата за депозита ще е същата и е възможно да няма нужда го теглиш. Но така или иначе това можеш да го разбереш на място.

-
gotthelife
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Това заявление за запазване на стаята септември се прикачва или се пише в мейла ? И този подпис,който искат как да го оставя? Чудя се просто дали трябва да сканирам заявлението с ръчния си подпис.
А дали ако не се класирам, мога да изпратя ключа и пропуска и някой друг да ме изнесе ,без да ми обира багажа, т.е. само по документи?
И последният ми въпрос; мит ли е ,че връщат някакви суми от семестриалните депозити?
А дали ако не се класирам, мога да изпратя ключа и пропуска и някой друг да ме изнесе ,без да ми обира багажа, т.е. само по документи?
И последният ми въпрос; мит ли е ,че връщат някакви суми от семестриалните депозити?
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
Прикача се файла, за подписа не знам, но мисля, че няма да е болка за умиране, ако просто напишеш трите си имена примерно ? 
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости