Как мислите
Модератори: svetlio.varna, Boromir
хахах ми на изпита по география зад мен имаше 2 момичета и едното каза - "Абе аз не мога да разбера като съм си платила що идвам на изпити въобще?", а другата й каза "Защото така трябва!", "Да бе за 4000 лв само пъ бия аз вече съм приета" и избухнаха в смях. Но не съм сигурна дали говореха сериозно или просто иронизираха някой/я...
Знае ли човек 
-
Винсент ван Гог
- В началото бе словото
"Иронията към някого много често е алюзия на самоирония"treisy написа:хахах ми на изпита по география зад мен имаше 2 момичета и едното каза - "Абе аз не мога да разбера като съм си платила що идвам на изпити въобще?", а другата й каза "Защото така трябва!", "Да бе за 4000 лв само пъ бия аз вече съм приета" и избухнаха в смях. Но не съм сигурна дали говореха сериозно или просто иронизираха някой/я...Знае ли човек
The Wheel of Time turns, and Ages come and pass, leaving memories that become legend. Legend fades to myth, and even myth is long forgotten when the Age that gave it birth comes again.
често, но далеч не винагиВинсент ван Гог написа:"Иронията към някого много често е алюзия на самоирония"treisy написа:хахах ми на изпита по география зад мен имаше 2 момичета и едното каза - "Абе аз не мога да разбера като съм си платила що идвам на изпити въобще?", а другата й каза "Защото така трябва!", "Да бе за 4000 лв само пъ бия аз вече съм приета" и избухнаха в смях. Но не съм сигурна дали говореха сериозно или просто иронизираха някой/я...Знае ли човек
Като прочетох темата по-горе, вие едва ли не изкарахте , че всеки, който попада в 75 % двойки има двойка, защото не е връзкар, пък видиш ли останалите проценти как така имат различно от две - значи имат някакви връзки или пари и т.н.
А пък аз имам 4.60 обаче никой не познавам, нямам връзки, даже и простосмъртната чистачка в УНСС не познавам, никой не познавам бе
, ама нямам две, интересно
Стигате се заблуждава бе хора, то че има хора, които влизат по заобиколния път има сигурно, обаче ученето му е майката, това е то. Ти си седни на д-то, научи си темите пък да видим като си писал верни работи как ще ти пишат две много ми е интересно. Е вярно е че там бая поорязаха, то аз уж си знаех темата добре и викам 5.00 трябва да имам, ама нямам, но и тази оценка не е никак лоша, а дано сега имам и в СУ хубава оценка. Мисълта ми беше, че човек ако поне малко е учил не може да има две, даже може да има сносна бележка и пак да влезе, въпреки че според вас корупцията едва ли не прецаква всички, които са се трепали и учили. Винаги си ги има онези 20% места , които не са заети не го забравяйте това

-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Ами просто не бях разбрала какво дефинираш като висша класаpafaka написа:Winyan, злата, джи ес еми за по 1000 и нагоре лева и т.н. Не ми казвай сега че не можеш да различиш едно момиче, което произхожда от обикновено семейство и такова, което си личи че има пари.
Шансът ти е толкова, колкото си изкараш и дали ти стига балът за конкретната специалност.Исках просто да разбера колко е шанса на "абсолютната среда" както се казва - смятам че имам средни познания по английски и че не съм нито много богат, нито много беден. Та питах се със средна оценка (от сорта на 4 примерно ако изкарам) дали ще бъда приет или ще остана след тези които ЕВЕНТУАЛНО МОЖЕ И ДА ПЪЛНЯТ ДЖОБОВЕТЕ НА ПРОДАЖНИ ИНСПЕКТОРИ. Подчертавам ЕВЕНТУАЛНО, защото не съм го видял с очите си все още и не съм ставал жертва на такова нещо. Именно затова пуснах тази тема, да видя какво е мнението на остналите по въпроса.
Има много хора, които приказват, надуват слухове и така. Мен знаеш ли колко пъти са ме убеждавали, че съм влязла с пари
Както каза една колежка по-горе, оглеждай се около себе си, прави си изводи от това, което виждаш, а не което чуваш. А и това, че някой има пари, не значи, че непременно е тъп и ще си плати дипломата. А и между другото, практиката не е ли приетите с пари да влизат извън конкурсната бройка, т.е. не ти бърка класирането, поне така беше при гимназиалните изпити едно време в 7ми клас.