И да не съм офтопик, на последната си шопинг терапия - "Захвърлен в природата" на шефа на писателите М. Русков.
nominasuntodiosa - тва "ло-ли-та" е като в онази песен на ализе!
Значи няма да съжалявам, ако си я купя? Добре, да свърша с тази, която чета в момента и мятам нюанситеFloWersOfEviL написа:Ауууу, любимата ми поредица!. Обожавам Я!!! Съспенсът, в който ме държи е просто неописуем! Действието препуска от сцена в сцена и едвам смогвам. Описаният свят е животът, който искам да имам!
Seriously!?Desi.Dobreva написа:Значи няма да съжалявам, ако си я купя? Добре, да свърша с тази, която чета в момента и мятам нюанситеFloWersOfEviL написа:Ауууу, любимата ми поредица!. Обожавам Я!!! Съспенсът, в който ме държи е просто неописуем! Действието препуска от сцена в сцена и едвам смогвам. Описаният свят е животът, който искам да имам!
Хахаха аз я намерих, но да четеш на комп-а не е същото като да е книжно издание..FloWersOfEviL написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ок. Things just got serious. Не си я купувай. Ако държиш да я чекнеш - намери си я елекронно издание, да не те е яд после