Компютърни Науки 2012-2016
Модератори: Methuselah, thegirl
Re: Компютърни Науки 2012-2016
Един приятел ми прати лекции от 1-4 курс по основните предмети, както и за някои от изборните дисциплини на Word файлове. Ако искате ми пишете на лично, имам ги на лаптопа, като се върна в понеделник в София мога да ги пратя да видите за какво става въпрос. Лекциите са от 2000 година но не вярвам нещо (особено мат) да се е променило 
Тук ги има. Между другото, разминават се с конспектите.vaskooo написа:Един приятел ми прати лекции от 1-4 курс по основните предмети, както и за някои от изборните дисциплини на Word файлове. Ако искате ми пишете на лично, имам ги на лаптопа, като се върна в понеделник в София мога да ги пратя да видите за какво става въпрос. Лекциите са от 2000 година но не вярвам нещо (особено мат) да се е променило
Segmentation fault
Здравейте колеги, сесията свърши
. Началото на март съм на лекции, решил съм да си почина една седмица, но имам въпрос
Кога започват занятията? Днес имало ли е? Все пак да знам колко дена ще пропусна
Благодаря
Кога започват занятията? Днес имало ли е? Все пак да знам колко дена ще пропусна
Благодаря
-
kristiyanCHO
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Занятията започнаха!
-
geodaddy
- В началото бе словото
- Специалност: кандидат
- Курс: кандидат-студент
Здравейте! Някой може ли да ми каже коя специалност по-бива: информатика или компютърни науки?
Няма голяма разлика, освен че хората в КН обикновено са влезли с по-висок бал и съответно са може би малко по-мотивирани.